Sen Anlat Karadeniz’in 24. bölümü yayınlandı | Son bölüm izle

Atv ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in 24. Bölümü yayınlandı. Bir yandan kardeşi için ağlarken bir yandan Asiye'nin kanında zehir dolaştığını öğrenen Mustafa, yaralı bacağıyla Asiye'yi o uçurumdan nasıl indirecek? Tahir'in öldüğünü düşünen Nefes gözünü karartıp tetiği çekerken kendi sonunu da mı hazırlıyor? Sen Anlat Karadeniz’in heyecan dolu yeni sezon 24. Bölümünü takvim.com.tr’den izleyebilirsiniz…

Giriş Tarihi 03 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 04 Ekim 2018, 00:49
Sen Anlat Karadeniz’in 24. bölümü yayınlandı | Son bölüm izle

İÇİNDEKİLER

Sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz'in 24. Bölümü yayınlandı. Her hafta seyircileri ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz'in 24. son bölümünü tek parça olarak takvim.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Nefes tetiği çekiyor!
Mustafa, Tahir'e doğrulttuğu silahı ateşlerken Asiye'nin yanı başında olduğundan habersizdir. Bir yandan kardeşi için ağlarken bir yandan Asiye'nin kanında zehir dolaştığını öğrenen Mustafa, yaralı bacağıyla Asiye'yi o uçurumdan nasıl indirecek? Tahir'in öldüğünü düşünen Nefes gözünü karartıp tetiği çekerken kendi sonunu da mı hazırlıyor? Vedat tüm suçlarından aklanıp Kalelilerin karşısına çıkıyor. Ailesini koruyamadığı için kendisine kızan Mustafa, Vedat'ın cezasını kesmeye kararlı. Tahir, Mustafa'yı durdurabilecek mi?

SEN ANLAT KARADENİZ'İN 23. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI? SEN ANLAT KARADENİZ 23. BÖLÜM İZLE

Sünnet töreni heyecanı!
Nefes ve Tahir, Vedat'ın varlığından habersiz en mutlu günlerini yaşarken, Vedat intikam peşindedir. Yiğit'in sünnet töreni için hazırlık yapılırken, törene katılmaya kararlı olan Vedat nasıl bir sürpriz hazırlıyor? Nefes özgürlüğünün tadını çıkarırken Dağdevirenler için durum farklıdır. Murat'a olan aşkı nedeniyle ev hapsinde tutulan Nazar, Vedat'ın yaşadığını Murat'a söylemek isterken sevdiğinin başına nasıl bir bela açacak? Asiye'yi kaçıran Vedat kardeşi kardeşle sınıyor. Yengesi ve yeğeni için hayatını ortaya koyan Tahir yolun sonuna mı geldi?