'Bir Zamanlar Çukurova' ne zaman başlıyor? 'Bir Zamanlar Çukurova' konusu nedir?

'Bir Zamanlar Çukurova' Atv ekranlarında izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. 'Bir Zamanlar Çukurova'nın yayınlanan fragmanı ise çoktan izleyici kendisine çekmeyi başardı. Peki heyecanla beklenen Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlıyor? İşte Bir Zamanlar Çukurova ilk bölüm fragmanı ve Bir Zamanlar Çukurova hakkında merak ettiğiniz her şey...

Giriş Tarihi 11 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 11 Eylül 2018, 12:41
’Bir Zamanlar Çukurova’ ne zaman başlıyor? ’Bir Zamanlar Çukurova’ konusu nedir?

İÇİNDEKİLER

Atv ekranlarında başlayacak olan yeni dizi 'Bir Zamanlar Çukurova' ilk bölümüyle 13 Eylül Perşembe akşamı izleyiciyle buluşuyor. Tims&B Productions tarafından Atv ekranlarına gelecek olan, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, Yıldız Tunç'un senaryosunu yazdığı ve Faruk Teber'in yönetmenliğini yaptığı merakla beklenen dizi Bir Zamanlar Çukurova, sevilen oyunculardan oluşan kadrosu ile izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor.

BİRİNCİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'NIN OYUNCU KADROSU

Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz), Hilal Altınbilek (Züleyha), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli) ve Serpil Tamur (Haminne)

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA HAKKINDA DETAYLAR

Anasız babasız büyüyen Yılmaz (Uğur Güneş) ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha (Hilal Altınbilek)'nın aşkı ilk bölümüyle ekranda.
Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul'dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği'ne savurur.


Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar (Vahide Perçin) ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir (Murat Ünalmış) 'in da hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin Kahyası Gaffur (Bülent Polat) olacaktır.
Dizinin ilk bölümünde Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği'nde işe başlar. Ancak Çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha'nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir.


İstanbul'da başlayıp, kara bir tren ile Adana'ya ulaşan ilk bölüm, yıllar önceki Türkiye'nin renkleri ve müzikleri ile heyecan dolu bir hikayenin kapısını aralayacak!