Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106. bölümde neler olacak? EDHO'nun 106. Bölümü yayınlandı

Çakırbeyli hanesinde herkes tehlikede olan evliliklerin peşine düşmüşken Hızır ve Meryem inatlaşmaya devam ederler. Bu diretmeler neticesinde yeni bir hamleyle atağa geçen Meryem'in planı bu kez Hızır'ı yalnızlaştırmak üzere olacaktır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 106. bölümü yayınlandı. ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi EDHO'nun yeni bölümünü tek parça olarak buradan izleyebilirsiniz..

Giriş Tarihi 04 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 06 Haziran 2018, 00:36
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106. bölümde neler olacak? EDHO’nun 106. Bölümü yayınlandı

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5 Haziran Salı günü yayınlanacak olan 106. bölümüyle yine nefesleri kesecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106. bölümde neler yaşanacak? Kudret'in durumu ne olacak? Hızır ve Meryem'in inatlaşmasında yeni gelişmeler yaşanacak mı? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 106. bölümde yaşanacaklar...

EDHO'NUN 106. BÖLÜMÜNÜ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 105.BÖLÜMDE NE OLDU?

İntikam arzusuyla hareket eden Kudret, Cia'in desteğini arkasına almış olmanın vermiş olduğu özgüvenle babasını dahi öldürebilecek bir caniye dönüşmüştür. Ağına ikinci kez düşürdüğü Derya'nın peşinden, bu kez kurulan tuzağa tanık olan Meryem'in de canı tehlikeye girer. Çakırbeyliler ile birlikte Yaşar'ın da bir numaralı belası haline gelen Sam'in oyuncağını bulup yok etmeden, başa gelebilecek yeni belalara engel olmak mümkün değildir. Derya'yı düştüğü tuzaktan kurtarabilmekten başka bir isteği olmayan Yaşar'ın en büyük adağı, silahını gömüp sevdiğiyle birlikte sıfırdan bir hayat kurmak olacaktır. Tanık olduğu bunca şeyden sonra Hızır ile boşanmakla ilgili kararından dönmesi beklenen Meryem ise geri adım atmayarak herkesi şaşırtır.

Dostuyla düşmanıyla üyelerinin teker teker eksildiği masa, yeni bir yol çizme kararı almadan önce son kez güvenmedikleri liderleri Ünal'ı karşılarına alır. Bir güven testine dönüşen toplantıda Hızır, arkasından ölümünü planladığını bildiği Ünal Kaplan ile ilgili nihai kararı verecektir. Bu esnada yakın geçmişinden bihaber olan Tipi'nin de Kudret'in ölümcül planları arasında olabileceğini kimse tahmin edemez.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 106.BÖLÜMDE NE OLACAK?

Ava giderken avlanan Kudret'in artık kaçacak yeri kalmamıştır. Bu sayede düşmanıyla karşı karşıya gelen Tipi, nihayet aklının kabullenmediği gerçeklerle yüzleşir. Bu yeni travma ile birlikte hafızası yerine geldiğinde, eski haline dönen Tipi'yi kontrol altına almak kolay olmayacaktır. Derya ile yeni bir hayat kurabilmek uğruna silahından vazgeçen Yaşar'ın da düşmanıyla yüzleşme fırsatı bulduğunda verdiği sözden dönüp dönmeyeceği merak konusudur.

Sırasıyla Yaşar ve Hızır'ı yok etmek isteyen Sam, ölüm makinası olarak bilinen Ziya'yı daha hızlı hareket etmesi konusunda uyarır. Dost görünümlü düşmanların durmadan Cia ile yaptığı pazarlıklar, şimdiye kadar sakin ve temkinli davranan Alparslan'ın dahi sabrını taşıracaktır.

Çakırbeyli hanesinde herkes tehlikede olan evliliklerin peşine düşmüşken Hızır ve Meryem inatlaşmaya devam ederler. Bu diretmeler neticesinde yeni bir hamleyle atağa geçen Meryem'in planı bu kez Hızır'ı yalnızlaştırmak üzere olacaktır.