Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle bu akşam ATV'de

ATV'nin reyting rekortmeni dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 81. bölümü ile bu akşam saat 20:00'de ATV ekranlarında.

Giriş Tarihi 21 Kasım 2017, 00:00 Güncelleme 21 Kasım 2017, 18:36
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle bu akşam ATV’de

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. son bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'nin en çok seyredilen ve her bölümüyle reytinglere damgasını vuran dizisi bu akşam yine ekranları kasıp kavuracak. Hayranları tarafından merakla izlenen dizinin yeni bölümünde neler olacak? Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. son bölüm fragmanı da sevenlerinin heyecanını arttırdı! Bu akşam yeni bölümüyle atv ekranlarına gelecek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. son bölüm fragmanını buradan hemen izleyebilirsiniz. İşte yeni bölümden tüm detaylar...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 81. SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hızır Çakırbeyli'nin eli kolu bağlı
Hızır, Ekrem'den başka hainlerin de olduğunu fark etmiş, bir an önce hapishaneden kurtulmanın yollarını aramaya başlamıştır. Dışarıda olup bitenlerin sorumlularıyla yüzleşmek ve ailesinin başına gelenlerin hesabını sormak varken eli kolu bağlı oturması mümkün değildir.

Dengeler değişecek!
Ünal Kaplan, en yakınındaki adam tarafından yıllarca kandırıldığını öğrenir ve yaşadığı suçluluk duygusuyla kendine bir günah keçisi arar. Bir yandan da Hızır'ın dışarıya çıktıktan sonra yapacaklarından nasibini almamak için kolları sıvayacaktır. Aynı korkuya sahip olan diğer isim Ekrem ise yapacağı bir hamleyle dengeleri değiştirecektir.

Sıra Kimsesiz Yaşar'da
Hala firar durumunda olan İlyas'ın öfkesi, Mürsel'i bir türlü köşeye sıkıştıramadığı için günden güne artar. Ne zaman nereden çıkacağı belli olmayan Mürsel de hapishanedekileri bitirme konusunda kararlıdır. Tipi'den sonra sıra Kimsesiz Yaşar'dadır.