Turkcell, Türk Telekom, Vodafone bedava internet nasıl alınır?

Türkiyede yer alan en büyük mobil operatörler kampanyalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom gibi firmalar Türkiye de önde gelen mobil operatörlerin başında gelmektedir. Telefon kullananlar için ki neredeyse herkes kullanıyor, internetin çok ama çok büyük bir yeri vardır.

Giriş Tarihi 26 Ekim 2020, 09:18 Güncelleme 03 Kasım 2020, 13:53
Turkcell, Türk Telekom, Vodafone bedava internet nasıl alınır?

İÇİNDEKİLER

Bu çok farklı zaman dilimlerine olabildiği gibi belli şartlara bağlı olan kampanyalar da olabiliyor. Vodafone, Türk Telekom ve Türkcell firmaları Kasım ayında da bedava internet kampanyalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.

BEDAVA İNTERNET KAMPANYALARI

Türk Telekom müşterilerine Ekim 2020 döneminde bedava internet sağlayan firmaların başında geliyor. Türk Telekom'un mobil uygulamasını telefonlarına indiren müşteriler bu uygulama üzerinden Sil Süpür Etkinliğine dahil oluyorlar. Belli bir süre için bedava internet, hediye SMS, konuşma hakkı sağlanan bu etkinlikle müşteriler 500 mb, 1 GB, 2 GB ve 4 GB gibi hediye internet paketlerinin yanında Türk Telekom ayrıca sadece sosyal medyada kullanım, sınırsız Whatsapp gibi özel internet hediyeleri de sağlıyor.

TÜRK TELEKOM SİL SÜPÜR KAMPANYASI İLE 10 GB BEDAVA İNTERNET!

Türkiye'de en çok aboneye sahip olan cep telefonu operatörleri arasında yer alan Türk Telekom başlatmış olduğu sil süpür uygulaması ile kullanıcılara 10 GB'a kadar bedava internet kazanma imkanı sunuyor.

Uygulama üzerinden sunulan oyunları oynayarak tamamen ücretsiz bir şekilde cepten internet, sınırsız konuşma ve sürpriz hediyeler kazanma fırsatı sunuluyor. Ancak kampanyaya katılmak için mutlaka öncesinde Türk Telekom online işlemler üzerinden kayıt olmanız gerekiyor.

VODAFONE BEDAVA İNTERNET KAMPANYASI

Dijtale özel başvurularda

İlk 3 ay toplam 6GB internet hediye!

TURKCELL BEDAVA İNTERNET KAMPANYASI İLE BÜYÜK FIRSAT!

Turkcell abonelerine çok sayıda farklı kampanya altında bedava internet kazanma imkanı sunuyor. Ücretsiz olarak sunulan bu imkanlardan yararlanmak için abonelerin uygulama üzerinden başvuru yapmaları yeterli oluyor.

Yine Turkcell Salla KAzan uygulaması ile de bedava internet kazanma imkanı bulunuyor.