Herkes onu bekliyordu! Whatsapp Web'te artık

Whatsapp'a yeni özellik geliyor. Heyecanla beklenen Whatsapp güncellemesi için gelişmeler yakından takip ediliyor. WatsApp'ta ne zaman kullanıma sunulacağı merakla beklenen 'Whatsapp Web'e parmak izi ile giriş' güncellemesi hakkında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. WhatsApp geliştiricileri, uygulamanın Android beta sürümünü güncelledi.

Giriş Tarihi 22 Ekim 2020, 11:23 Güncelleme 10 Aralık 2020, 16:47
Herkes onu bekliyordu! Whatsapp Web’te artık

İÇİNDEKİLER

WhatsApp'a müthiş özellik herkes onu bekliyordu. Bilindiği gibi Whatsapp dünyada 1 milyardan fazla kullanıcıya sahip ve her gelen yenilik insanların dikkatini çekiyor ve onları doğrudan etkiliyor. WhatsApp'ın en çok kullanılan özelliklerinden biri de 'Web' olarak kullanımı. İşte son dakika haberleri ve tüm haberler sayfamızda

Whatsapp Web için henüz geliştirilme aşamasında olan özellik, kullanıcıların güvenliklerini artıracak gibi görünüyor. WhatsApp'ın son beta sürümünde açığa çıkan özellik, kullanıcıların WhatsApp Web'e giriş için yeni bir giriş yöntemi olacağını gösteriyor. Üstelik bu giriş yöntemi parmak iziyle sağlanacak. Ancak özelliğin ne şekilde kullanılabileceği şu an için belirsizliğini koruyor.

WHATSAPP WEB

Bilindiği üzere telefonlardan kullanılan mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp, bilgisayar üzerinden de açılabiliyor. https://web.whatsapp.com/ adresini açıp telefondan üst kısımda bulunan 3 nokta kısmından WhatsApp Web sekmesine gidip QR kodu okutunca bilgisayar üzerinden WhatsApp açılabiliyor.

SADECE MESAJLAŞMA VARDI

Milyonlarca kişinin kullandığı ve özellikle ofis çalışanlarının sıklıkla kullandığı WhatsApp Web üzerinden sadece mesajlaşma özelliği kullanılabiliyor. Yazılı ve görsel mesajların ardından WhatsApp Web'e yeni özellik geliyor.

YENİ ÖZELLİK

Facebook bünyesine geçtikten sonra birçok yeniliği getiren WhatsApp, edinilen son dakika bilgilerine göre yeni bir özelliği kullanıma sunuyor.

WhatsApp'ın masaüstü sürümü olan Web WhatsApp 'a gelecek yeni özellik ile artık arama yapılabilecek.

Şirketin gerçekleştirdiği bu adım, uzmanlar tarafından sesli ve görüntülü arama özelliğinin WhatsApp Web'e gelmek üzere olarak yorumlandı.

Sızan görüntülere göre kullanıcılar, ekranın sağ üst kısmında yeni ikonlar görecekler. Bu simgelerle görüntülü konuşma yapabilecek.

İşte sızan o görüntü:

Görüntüye bakıldığında arama özelliğinin hem teke tek hem grup halinde olabileceği görüldü.