WhatsApp çöktü mü? 14 Temmuz WhatsApp son görülme sorunu ne zaman düzelecek?

Türkiye'de ve dünyada en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta bugün akşam saatlerinden itibaren çeşitli erişim problemleri yaşanmaya başlandı. Kullanıcılar programa erişemediklerini ve son görülmede sıkıntılar olduğunu söylüyor. Peki, WhatsApp çöktü mü? 14 Temmuz WhatsApp son görülme sorunu ne zaman düzelecek?

Giriş Tarihi 14 Temmuz 2020, 23:01 Güncelleme 14 Temmuz 2020, 23:35
WhatsApp çöktü mü? 14 Temmuz WhatsApp son görülme sorunu ne zaman düzelecek?

İÇİNDEKİLER

WhatsApp çöktü mü sorusunun yanıtı merak konusu oldu. En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ta kullanıcılar şu saatlerde çeşitli erişim problemleri yaşandığını konuşmaya başladı. Milyonlarca insanın kullandığı WhatsApp uygulamasında son görülme sorunu da olduğu konuşulanlar arasında yer alıyor. Peki, 14 Temmuz WhatsApp son görülme sorunu ne zaman düzelecek? İşte detaylar...

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

WhatsApp'ta bugün bağlantı, mesaj gönderememe, son görülme ve çökme sorunu yaşandığı konuşuluyor. Milyonlarca kullanıcı mesajlarda problem olması nedeniyle uygulamayı kullanamıyor. WhatsApp sorununun neden kaynaklandığı konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Sorunun ilerleyen dakikalarda düzeleceği tahmin ediliyor.

WhatsApp arıza haritası

WHATSAPP SON GÖRÜLME KAPATILDI MI?

Konuya dair WhatsApp'tan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kullanıcılar sadece kendileri isterlerse son görülme özelliğini kapatabiliyorlar. Çökme sorunundan ötürü şu anda son görülme kapalı gözüktüğü tahminler arasında yer alıyor.

5 YENİ ÖZELLİK GELİYOR

İKİ CİHAZ

Gelen yeniliklerden birisi dikkat çekecek türden. Artık uygulamayı iki farklı cihazdan aynı anda kullanabilme imkanınız olacak.

SÜRESİ DOLAN MESAJLAR

Bu sayede 1 gün, 1 hafta veya 1 ay sonra gönderdiğiniz mesajların silinmesini sağlayabileceksiniz. Böylece mesajlar iki taraf için silinmiş olacak.

MESAJ ARAMA ÖZELLİĞİ

Bu özellik sayesinde kullanıcılar mesajlar arasında daha kapsamlı ve kolay aramalar yapabilme imkanına sahip olacak.

DEPOLAMA ÖZELLİĞİ

Uygulamanın içerisinde yer alan fotoğraf, video, ses dosyası ve diğer dosyaların ne kadar yer kapladığı görülebilecek. Böylece fazla yer tutan dosyaların silinme işlemi rahatlıkla yapılacak.

MESAJ SİLME ÖZELLİĞİ

Bu yeni mesaj silme özelliği aracılığıyla WhatsApp'taki mesajların periyodik olarak silinmesi kolay bir hal alacak. Bu sayede artık sürekli olarak mesaj kutunuzu silmek zorunda kalmayacaksınız.

WHATSAPP HAKKINDA

WhatsApp, 2010 yılının Ocak ayında piyasaya sürülen, akıllı telefonlar için sesli ve görüntülü mesajlaşma uygulamasıdır. Android, BlackBerry, iOS, Windows Phone platformlarında hizmet veren WhatsApp, dünya genelinde 1 milyardan fazla kullanıcıya sahiptir.

2G, 3G, 4G veya Wi-Fi ile çalışma özelliğine sahiptir ve kullanıcılar birbirine yazılı mesajdan hariç olarak; fotoğraf, video, ses, ücretsiz arama ve belge gönderebilir.