Whatsapp'ta karşı tarafın kimle konuştuğunu nasıl görürüm? İşte detaylar

Günümüzde teknolojinin ilerlemesiyle beraber insanlar arası iletişim evrensel bir boyu almaktadır. Hemen hemen her yerde bulunan kişilerle sohbet edip iletişim kurabilirsiniz. Akıllı telefona sahip her birey Whatsap uygulamasını ücretsiz bir şekilde indirerek hem mesajlaşıp hem de görüntülü bir şekilde iletişim kurabilmenizi sağlayan bir uygulamadır.

Giriş Tarihi 24 Haziran 2020, 08:48 Güncelleme 06 Ağustos 2020, 16:21
Whatsapp’ta karşı tarafın kimle konuştuğunu nasıl görürüm? İşte detaylar

İÇİNDEKİLER

Whatsapp bilindiği gibi geçtiğimiz hafta bir dizi güncelleme yayınlamıştı. Bu bağlamda Whatsapp'ta karşı tarafın kimle konuştuğunu nasıl görürüm sorusu en fazla aratılanlar arasına girdi. Chatwatch uygulaması, WhatsApp'ta istediğiniz kişinin kimlerle konuştuğunu görmenizi sağlıyor. İşte son dakika haberi ve detaylar takvim.com.tr'de

SAAT KAÇTA YATTIĞINI VE O AN KİMLERLE KONUŞTUĞUNU TAHMİN EDİYOR

WhatsApp'ın kullanıcıların çevrimiçi ya da çevrimdışı olup olmadıklarını gösteren özelliğinden faydalanan uygulama, isteyen herkesin arkadaşlarının WhatsApp'a ne sıklıkta girdiğini, her gün saat kaçta yattığını ve o an kimlerle konuştuğunu tahmin ediyor.

"SON GÖRÜLME" KAPATILSA DAHİ ÇALIŞIYOR

Kullanıcılar "Son görülme" özelliğini kapatsalar dahi çalışabilen Chatwatch isimli uygulama, detaylı tahminler ve veriler sunabilmek için 24 saate ihtiyaç duyuyor.

APPLE KISA SÜREDE YASAKLADI

Uygulama, App Store'da ortaya çıkmasından kısa sonra Apple tarafından yasaklandı.

WEB SÜRÜMÜ YAYINLANACAK

Chatwatch'un geliştiricisi, uygulamalarının mağazadan neden kaldırıldığını bilmediklerini söylerken, web sürümünü yayınlayacaklarını açıkladı.

WHATSAPP ÇEVRİMİÇİ OLDUĞUMU NASIL GİZLERİM?

İnsanlar arasında iletişim kurmayı amaçlayan bir iletişim uygulamasıdır. Bu uygulama ile görüntülü, sesli konuşabiliyorsunuz. Ayrıca resim, video gönderebileceğiniz bir uygulamadır. Bu uygulama hakkında gelen sorulardan biriside çevrimiçi özelliğini nasıl kapatacaklarını merak etmektedirler. Çevrimiçi özelliğini kapatabilmek için; Öncelikle uygulamayı açtıktan sonra Ayarlar> Gizlilik> Durum adımlarını takip ediniz. Daha sonra buradan kişilerim seçiliyse tüm kişileriniz çevrim içi olup olmadığınızı görebiliyor demektir. Buradan kişiler yerine hiç kimse yazanı tercih ediniz. Bu şekilde çevrim içi özelliğini kapatmış olursunuz.

Facebook Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz.

Instagram Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz.

Twitter Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz.