Valorant nedir? Valorant ne zaman gelecek ve ücretsiz mi olacak? Kapalı betaya nasıl katılınır?

Valorant nedir? Valorant hakkındaki detaylar Google arama motoru başta olmak üzere birçok arama motorunda günün en çok araştırılanları arasında yer aldı. LoL adıyla bilinen League of Legends oyununun yapımcı firması Riot Games yeni oyunlar üzerine çalışmalar yapıyor. Valorant ise o oyunlar arasında yer alıyor. Oyunun taktiksel nişancılık üzerine olduğu biliniyor. Peki, Valorant ne zaman gelecek ve ücretsiz mi olacak? Kapalı betaya nasıl katılınır?

Giriş Tarihi 07 Nisan 2020, 17:03 Güncelleme 07 Nisan 2020, 23:17
Valorant nedir? Valorant ne zaman gelecek ve ücretsiz mi olacak? Kapalı betaya nasıl katılınır?

İÇİNDEKİLER

Pek çok kişi 'Valorant' hakkındaki detayları öğrenmek için araştırma yapıyor. LOL ismiyle bilinen oyunun yapımcı firması Riot Games tarafından geliştirilen PC oyunu VALORANT'ın kapalı beta dönemi bugün itibariyle başladı. Oyunla ilgili detayları öğrenmek isteyenler Valorant ne zaman gelecek ve ücretsiz mi olacak şeklinde sorulara yanıt arıyor. Peki, kapalı betaya nasıl katılınır? İşte detaylar...

VALORANT NEDİR?

Günün en çok araştırılanları arasında yer alan Valorant rekabete dayalı ve karakter tabanlı PC oyunudur.(takvim.com.tr)

Valorant, Riot Games tarafından geliştirilen, oynaması ücretsiz bir çok oyunculu birinci şahıs nişancı video oyunudur. Riot Games'in bu tarzda geliştirdiği ilk oyundur. Oyun ilk olarak Ekim 2019'da Project A kod adıyla duyuruldu.

KAPALI BETAYA NASIL KATILINIR?

Valorant ücretsiz. Bu kapsamda Valorant'ın kapalı beta sürümüne katılmak için ücret ödemesi yapılmıyor. takvim.com.tr Riot hesabı olan oyuncular, hesaplarını Twitch'e bağlayarak belli yayıncıları izleyebilir. Böylece oyuncular kapalı betada yer alabilir.

VALORANT KARAKTERLERİNİ KİMLER SESLENDİRDİ?

Brimstone - Itri Koşar

Breach - Umut Tabak

Sage - Damla Özüduru

Omen - Levent Yıldız

Jett - Berrak Kuş

Cypher - Selim Yeğin

Sova - Murat Aydın

Viper - Hümay Güldağ

Phoenix - Onur Kırış

Dış Ses - Merih Tangün