2020 yılı cep telefonu tekno kredi veren bankalar! Bankalar üzerinden taksitle cep telefonu nasıl alınır?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), ithal cep telefonu kullanımının artmasıyla beraber 27 Kasım 2018'de taksitlendirme seçeneklerini değiştirme yoluna gitti. Cep telefonu alırken kredi kartına taksitlendirme uygulaması ortadan kaldırıldı. Yeni telefona sahip olmak isteyenler artık cep telefonu kredisi veren bankalara başvurmaya başladı. Peki hangi bankalar cep telefonu kredisi veriyor? Kimler krediden yararlanabilir? Cep telefonu kredisi nasıl kullanılır? Şartları nelerdir? İşte cep telefonu kredisine dair merak edilen bütün detaylar… Teknolojik ürünler için kredi veren bankalarda ürüne ait fiyat, müşterilere kredi olarak verilir.

Giriş Tarihi 13 Mart 2020, 10:00 Güncelleme 13 Mart 2020, 10:00
2020 yılı cep telefonu tekno kredi veren bankalar! Bankalar üzerinden taksitle cep telefonu nasıl alınır?

İÇİNDEKİLER

BDDK, teknolojik ürünlerin satın alınmasında taksitlendirme işlemini özellikle cep telefonu fiyatları üzerinden planlar. 3.500 TL sabit fiyat olarak belirlenirken; bu fiyat üzerinden vade oranları listelenir. Bankalar, müşterilerini mağdur etmemek adına teknoloji mağazalarıyla anlaşma sağlayarak belirlenen vade oranlarında kredi imkanı sunuyor. Birçok banka telefon, teknolojisi kredisi adı altında bu kampanyayı sunarken; bazı bankalar cep telefonu için belirlenen miktarı ihtiyaç kredisi kapsamında değerlendirir. ING Bank'tan cep telefonu kredisi almak isteyenler, "Tekno kredi" isimli kampanyadan yararlanabilirler.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ!

Cep Telefonu Kredisi Veren Bankalar Hangileridir?

Teknolojik ürünler için kredi veren bankalarda ürüne ait fiyat, müşterilere kredi olarak verilir. Aynı zamanda bankaların dönemsel kampanyaları ile müşteriler kendilerine uygun olan cazip cep telefonu kredilerini elde edebilirler. Özel olarak cep telefonu kredisi veren bankalar belirlemiştir:

ING Bank

Odeabank

Denizbank

QNB Finansbank

Vakıfbank

Belirlenen bankalar teknoloji kredileri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış ve müşterilerine uygun kredi fırsatları sunmayı misyon haline getirmiştir.

ING Bank Cep Telefonu Kredisi

ING Bank'tan cep telefonu kredisi almak isteyenler, "Tekno kredi" isimli kampanyadan yararlanabilirler. Bankanın teknoloji mağazası olan Teknosa ile anlaşma sağlayarak temin ettiği kredi, yalnızca bu mağazalarda kullanılabilir.

Müşteriler, 500-15.000 TL'ye kadar istedikleri tutarda 60 aya varan vade seçeneğiyle kredi kullanabilirler.
Kredi; tablet alımlarında 6 ay, bilgisayar alımlarında 12 ay ile sınırlıdır. Cep telefonu alımlarında ise 3.500 TL ve altında en fazla 12 ay, 3500 TL üzerindeki alışverişlerde 3 ay ile kısıtlıdır. ING Bank'ın kredi imkanından faydalanmak isteyenler TEKNOSA boşluk TC KIMLIK NUMARASINI yazarak 2229'a kısa mesaj gönderip kredi başvurularını iletebilirler.

Odeabank Cep Telefonu Kredisi

Odeabank teknoloji kredisi için Vatan Bilgisayar ile anlaşma sağlamıştır. Yalnızca Vatan Bilgisayar mağazalarında kullanılabilen kredi başvurusunu müşteriler akıllı telefonları aracılığıyla birkaç kolay adımda gerçekleştirebilirler. 12 ay vade ile cep telefonu kredisinden yararlanmak isteyenlerin tek yapması gereken kredi başvuru numarasına kısa mesaj göndermektir:

VATAN boşluk TC KIMLIK NUMARASI boşluk CEP TELEFONU TUTARI yazarak 8444'e kısa mesaj gönderebilirsiniz.
Gönderilen SMS'in ardından banka yetkileri tarafından kredinin koşulları, kullanımı ve tutarı hakkında bilgilendirilmek üzere aranırsınız. Verilen bilgileri onaylanmanız halinde krediyi alabilmek için banka şubesine giderek başvuru evraklarını imzalamanız gerekir.
Denizbank Cep Telefonu Kredisi

Denizbank'ın teknoloji kredilerinde anlaşma sağladığı mağaza Media Markt'tır. Krediden yararlanmak isteyenler başvurularını Media Markt resmi internet sitesi üzerinden ya da kısa mesaj göndererek yapabilirler.

KREDİM boşluk TC KİMLİK NUMARASI yazarak 3280'e kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Ürün fiyatı 3.500TL'ye kadar olan cep telefonu alımlarında uygulanan vade 12 ay olup, fiyatı 3.500TL'nin üzerinde olan cep telefonlarında bu oran 3 aydır. Bilgisayar ve Notebook alımlarında vade 12 ay; tablet alımlarında ise 6 ay olarak belirlenmiştir.

QNB Finansbank Cep Telefonu Kredisi

QNB Finansbank, Turkcell ile imzaladığı protokol kapsamında teknolojik ürünler için kredi imkanı sunar. Krediye başvuru yapmak isteyenlerin Turkcell İletişim Merkezi'nden taleplerini iletmeleri yeterli olur.

Vakıfbank Cep Telefonu Kredisi

Gold Bilgisayar mağazalarından teknoloji ürünleri satın almak isteyenler Vakıfbank'a kredi başvurusunda bulunabilir. Krediden yararlanmak isteyenlerin Gold mağazalarına bizzat başvurmaları gerekir.