PUBG Mobile'da müthiş güncelleme... PUBG ölüm maçıyla rekabet iyice ortaya çıkacak!

PUBG tarafından yapılan güncellemeler oyunun meraklıları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Yapılan her güncellemeyle birçok yeni özellik ve envanter oyuna ekleniyor. PUBG'de 11. sezonun sona ermesi için heyecanlı bekleyiş başladı. 12. sezonu heyecanla bekleyen milyonlarca kişi oyuna eklenecek özellikler hakkında bilgi edinmek istiyor.

Giriş Tarihi 24 Şubat 2020, 09:29 Güncelleme 24 Şubat 2020, 09:29
PUBG Mobile’da müthiş güncelleme... PUBG ölüm maçıyla rekabet iyice ortaya çıkacak!

İÇİNDEKİLER

PlayerUnknown's Battlegrounds bilinen adıyla PUBG dünya genelinde sevilen 'battle royale' tarzı oyunları arasında yer alıyor. Oyunun yapımcı firması tarafından yapılan güncellemeler Türkiye'de ve dünyada milyonlarca kişi tarafından heyecanla bekleniyor. PUBG'de 11. sezon çok yakında sona erecek. PUBG 12. sezonu için heyecanlı bekleyiş başladı. Yeni sezonla birlikte oyuna gelecek yeni silah ve envanterler oyuncular tarafından merakla bekleniyor. PUBG, BR türünü oyun dünyasına başarıyla uyarlayan PlayerUnknown'un (Brendan Greene) tasarladığı son yapım. Oyunda 100 oyuncu bir uçakla mevcut haritalar üzerinden geçiyor ve istediği yere paraşütle atlıyor.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

ÖLÜM MAÇI (TEAM DEATHMATCH)

PUBG Ölüm Maçı favori haritalardan oluşturulan 7 alana 8v8 savaşları getirecek. Oyunda avaşa dönmenin getirdiği aksiyon ve eğlence iç içe yer alacak. Enerji çubuğu Ölüm Maçında farklı bir şekilde işler; öldürmeler ve asistler enerji çubuğunuzu doldurur ve 5 saniye boyunca hasar almadıktan sonra, sağlığınız yenilenmeye başlarken, enerji çubuğunuzu da tüketir.

Yeni oyun moduna ön bakış:

8 vs 8
Sadece FPP
Yeniden Canlanma Kiti
Yeniden canlanma
Yere yıkma yok
Dost Ateşi kapalı

SON GÜNCELLEMEDE YER ALAN ÖZELLİKLER

1. 11. Sezon Royale Pass: Yarın Operasyonu
Daha fazla görev ve yeni ödüller
Yenilikçi tasarımlarıyla dudak uçuklatan giysiler!

2. Yeni Arena Haritası - Şehir
Zemin çeşitliliğiyle geniş bir harita
Yeni ve sürükleyici deneyim

3. Yeni Mod - Otorite
Heyecan dolu mahalle çatışmaları
Süper silahlarla düşmanlarının aklını al!

4. Eğitim haritası dönüyor - Ambar
İstediğin silahla istediğin zaman alıştırma yap

5. Silah Dengelemeleri
Groza mermi hasarı Arena için 45'e düşürüldü

PUBG NEDİR?

PUBG, BR türünü oyun dünyasına başarıyla uyarlayan PlayerUnknown'un (Brendan Greene) tasarladığı son yapım. Oyunda 100 oyuncu bir uçakla mevcut haritalar üzerinden geçiyor ve istediği yere paraşütle atlıyor. Yere indikten sonra yapılması gereken ise en kısa sürede en iyi silah ve ekipmanları bulup maç boyunca hayatta kalmak.

PUBG LİTE NASIL OYNANIR?

PUBG'nin PC sürümü yıllar içinde performans olarak ileri gitse de düşük sistem bileşenlerine sahip oyuncular için hala istenen seviyede değil. Bu oyuncuların imdadına PUBG Mobile yetişince oyunun mobil sürümü çok büyük kitlelere ulaştı, hatta PUBG Mobile'a özel birçok etkinlik düzenlenmeye başladı. Aynı performans PC platformunda da almak ve kitlesini büyütmek isteyen yapımcılar, PUBG'nin "light" sürümü PUBG Lite'ı beta sürümüyle Türkiye'deki oyuncuların beğenisine sundular. Düşük sistemler için geliştirilen bu sürüm, tam olarak PUBG ile PUBG Mobile arasında bir konumda. Sadeleştirilmiş grafikleri sayesinde daha iyi performans veren oyun, buna paralel olarak PUBG Mobile gibi tamamen ücretsiz indirilip oynanabiliyor.

PUBG Avustralya için yardım kampanyası başlattı

PlayerUnknown's Battlegrounds, günümüzün en popüler oyunlarından birisi olarak kabul ediliyor. Son kişi olmaya çalışılan bu oyun, 2017 yılından günümüze kadar pek çok önemli değişim yaşadı. Görünen o ki kuruluş, farkındalık konusunda da büyük çaba harcıyor. PUBG, tıpkı diğer oyunlarda olduğu gibi gerçek parayla satın alınabilen bazı oyun içi materyaller veriyor. Oyun içerisinde, çeşitli giysiler ve silah kaplamaları alabildiğiniz bu sistem, kar amacı gütmeyen bir kampanya için kullanılacak.

Avustralya, Eylül ayında dünyanın en büyük felaketlerinden bir tanesini yaşamıştı. Buradaki yüksek sıcaklıktan kaynaklı olarak çıkan yangınlar, iklimsel koşullar nedeniyle kontrol altına alınamadı. Avustralya kıtası, uzun bir süre yandı. Yaklaşık olarak 1 milyardan fazla hayvan, çıkan orman yangınları nedeniyle hayatını kaybetti.

Oyunun Avustralya için başlattığı yardım kampanyasına bugün itibarıyla PC üzerinden erişim imkanı bulunuyor. PUBG'yi oyun konsolu üzerinden oynuyorsanız, kampanyaya 27 Şubat itibarıyla destek sunabilirsiniz. Sizce PUBG, yaptığı bu yardımlarla avustralya'ya destek olabilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.