Değişim furyası! PUBG Mobile 0.16.5 güncellemesindeki yeni araç, envanter ve modlar heyecan yarattı

Dünya genelinde 'battle royale' tarzında en çok oynanan oyunlardan birisi olan PUBG Mobile için yeni bir güncelleme yayınlandı. PUBG Mobile 0.16.5 güncellemesi ile oyun severlere yeni birçok özellik sunuldu. Oyunda yepyeni Hakimiyet oyun modu, yeni Arena haritası ve yeni bir araç yer alıyor. Bu kapsamda oyunla ilgili gelişmeleri yakından takip edenler yeni güncellemede yer alan envanter, araç ve özellikleri öğrenmek istiyor. İşte PUBG Mobile 0.16.5 güncellemesi ile gelen özellikler

Giriş Tarihi 13 Ocak 2020, 17:17 Güncelleme 13 Ocak 2020, 17:33
Değişim furyası! PUBG Mobile 0.16.5 güncellemesindeki yeni araç, envanter ve modlar heyecan yarattı

İÇİNDEKİLER

PUBG Mobile 0.16.5 güncellemesi, oyun severler tarafından heyecanla bekleniyordu. 10 Ocak günü yayınlanan güncellemede Royale Pass 11. Sezonu: Yarın Operasyonu ve pek çok yeni içerik sunuldu. Güncellemede yeni gelen hafif kar aracı dikkat çekerken oyuna güvenlik özellikleri, indirme durum tuşları gibi ek güncellemeler de getirildi.

PUBG GÜNCELLEMESİNDE DİKKAT ÇEKENLER

Hafif Kar Aracı – Klasik modda sadece Vikendi haritasında bulunan bu yeni araç, 2 kişiye kadar alabiliyor. Orijinal Kar Aracı'na göre daha hızlı ve daha kolay hareket ederken, daha kolay hasar alabiliyor.

Silah Dengelemeleri - Groza'nın Takım Arena modundaki tek atış hasarı 48'den 45'e düşürüldü.

Sezon Özeti – Yeni sezon başladıktan sonra oyuncular, Sezon Özeti sayfasında önceki sezondaki istatistikleri ve öne çıkanları görüntüleyebilecekler.

Royale Pass İyileştirmeleri – Takım Arena ve Payload modunda daha fazla ödül sunan yeni çoklu seçenekli görevler eklendi. Görev rehberleri ve görüntüler de iyileştirildi.

Güvenlik özellikleri, indirme durum tuşları vb. gibi ek güncellemeler getirildi.

OYUNA GELMESİ BEKLENEN ÖZELLİKLER

İşte PUBG'ye gelmesi beklenen bazı özellikler...

Zebra desenli yeni motosiklet,
Yeni bir paraşüt,
Yeni bir MK-14 baskısı,
Ace tier ödülleri,
AKM için Glacier Lab baskısı,
Gold Tier ödüller.