Facebook çöktü mü? Facebook neden açılmıyor ve ne zaman düzelecek? Erişim sorunu...

Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca kişi tarafından kullanılan Facebook'da şu saatlerde bir çökme yaşanıp yaşanmadığı merak konusu oldu. Sosyal medya platformu Facebook'a giren kullanıcılar çeşitli problemlerle karşı karşıya kalıyor. Bu nedenle arama motorlarında şu sıralarda merakla araştırılan sorular arasında Facebook çöktü mü sorusu yer alıyor.

Giriş Tarihi 28 Kasım 2019, 19:13 Güncelleme 28 Kasım 2019, 19:34
Facebook çöktü mü? Facebook neden açılmıyor ve ne zaman düzelecek? Erişim sorunu...

İÇİNDEKİLER

Bugün akşam saatlerinden itibaren Facebook'ta erişim sorunu yaşandığı konuşulmaya başlandı. Şu sıralar Instagram ve Facebook'a giren kullanıcılar çeşitli erişim sorunlarıyla karşı karşıya kaldı. Facebook ve Instagram'da erişim problemleri yaşanmaya başlandığı kullanıcıların konuştuğu konular arasında bulunuyor. Peki, Facebook neden açılmıyor ve ne zaman düzelecek? İşte merak edilenler...

FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ?

Facebook'ta birçok kullanıcı erişim problemleriyle karşılaştı. Uygulamada bazı kullanıcılarda yavaşlama yaşandığı belirtilirken, bazı kullanıcılarda da hiçbir sorun bulunmuyor. Konuya dair Facebook'tan resmi bir açıklama yapılmadı.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Instagram'da bazı kullanıcılar "Akış yenilenemedi" sorunuyla karşı karşıya geliyor. Uygulamada bazı kullanıcılarda yavaşlama yaşandığı belirtilirken, bazı kullanıcılarda da hiçbir sorun bulunmuyor. Konuya dair Instagram'dan resmi bir açıklama yapılmadı.

FACEBOOK HAKKINDA

Facebook, insanların başka insanlarla iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan bir sosyal ağ. 4 Şubat 2004 tarihinde Harvard Üniversitesi 2006 devresi öğrencisi Mark Zuckerberg tarafından kurulan Facebook, öncelikle Harvard öğrencileri için kurulmuştu.