Büyük indirim! Xiaomi Redmi Note 8 Pro fiyatı herkesi şaşırttı! İşte Xiaomi Redmi Note 8 Pro özellikleri

Çin, Pekin merkezli teknoloji devi Xiaomi tarafından üretilen yeni cihazlar teknoloji meraklıları tarafından yakından takip ediliyor. Dünyanın en büyük 4. akıllı telefon üreticisi Xiaomi fiyat politikasıyla da teknoloji piyasasını altüst etmeye sürüyor. Xiaomi, Efsane Cuma kampanyası sunarak bazı telefon modellerinde indirime gitti. En büyük indirim ise Redmi Note 8 Pro'da gerçekleşti. Telefon almayı düşünenler şimdi Xiaomi Redmi Note 8 Pro fiyatı hakkında araştırma yapıyor. İşte Xiaomi Redmi Note 8 Pro özellikleri...

Giriş Tarihi 22 Kasım 2019, 17:24 Güncelleme 22 Kasım 2019, 17:24
Büyük indirim! Xiaomi Redmi Note 8 Pro fiyatı herkesi şaşırttı! İşte Xiaomi Redmi Note 8 Pro özellikleri

İÇİNDEKİLER

Xiaomi tarafından üretilen yeni akıllı telefon modelleri teknoloji meraklılarının sıkı takibinde bulunuyor. Xiaomi alt markası Redmi'nin dikkat çeken modeli Redmi Note 8 Pro büyük indirimle gündeme geldi. Efsane Cuma kapsamında Xiaomi Redmi Note 8 Pro modelinde de indirime gidildi. Peki, Xiaomi Redmi Note 8 Pro fiyatı ne kadar oldu? İşte Xiaomi Redmi Note 8 Pro özellikleri hakkında bilgiler...

XİAOMİ REDMİ NOTE 8 PRO FİYATINDA İNDİRİM

Xiaomi alt markası Redmi'nin dikkat çeken modeli Redmi Note 8 Pro, 64 GB için 2.499 TL, 128GB için 2.699 TL fiyat etiketiyle satışa çıkmıştı.

Şimdi ise modelin 64 GB'lık Xiaomi Türkiye garantili versiyonu 1.999 TL'ye kadar geriledi. Yani tam 500 TL indirim alan telefon, yeni fiyatıyla "fiyat performans" konusunda gerçekten sınırları zorluyor.

XİAOMİ REDMİ NOTE 8 PRO ÖZELLİKLERİ

Kamerası, tasarımı ve genel sunduğu deneyim oldukça yüksek olan cihaz, yapılan indirimle almayı düşünenleri oldukça memnun edecek gibi görünüyor.

Üç farklı renk seçeneği için de yapılan indirimin, yaklaşık olarak 6 gün süreceği aktarılıyor. Ancak yine de sınırlı stok riski nedeniyle almak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor.

Redmi Note 8 Pro teknik olarak şu detaylara sahip.

Tekrardan kısaca hatırlamak adına 6,53 inç Full HD+ LCD ekranı bulunan MediaTek Helio G90T işlemcili akıllı telefon, 6 GB/ 8 GB RAM ve 64 GB / 128 GB depolama seçenekleriyle geliyor.

Önünde 20 megapiksel kamera bulunan telefon, arkasında ise 64 megapiksel + 8 megapiksel ultra geniş + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameralarını taşıyor.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro için dev indirim! Redmi Note 8 Pro'nun fiyatı görenleri şoke etti! Redmi Note 8 Pro'nun özellikleri
64 megapiksel Samsung ISOCELL Bright GW1 sensörlü ana kamerasıyla oldukça dikkat çeken Pro, 18W hızlı şarj destekli 4.500 mAh pile sahip.