Amazon Efsane Cuma indirimleri nelerdir? Efsane Cuma'da hangi ürünler indirimli olacak?

22 Kasım Cuma günü Efsane Cuma indirimleri, günün en çok araştırılan konuları arasında bulunuyor. İndirimli ürünleri uygun fiyata edinmek isteyen vatandaşlar özellikle "Amazon Efsane Cuma indirimleri nelerdir?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Efsane Cuma'da hangi ürünler indirimli olacak? İşte merak edilen detaylar ve bilgiler...

Giriş Tarihi 22 Kasım 2019, 18:23 Güncelleme 22 Kasım 2019, 18:23
Amazon Efsane Cuma indirimleri nelerdir? Efsane Cuma’da hangi ürünler indirimli olacak?

İÇİNDEKİLER

Efsane Cuma indirimleri normalde 29 Kasım tarihinde başlıyor. Ancak online alışveriş sitelerinde daha erken tarihlerde de başlayabiliyor. Online alışveriş siteleri belirledikleri tarihler aralığında bazı ürünleri müşterilerine uygun fiyata sunuyor. Efsane Cuma indirimleri kapsamında ev ürünlerinden teknolojiye, anne bebek ürünlerinden ev tekstiline kadar çeşitli pek çok ürün bulunuyor. Peki, Amazon Efsane Cuma indirimleri nelerdir? İşte merak edilenler...

EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ HANGİ TARİHLERDE?

Amazon'da 26-30 Kasım'da gerçekleşecek "Beklenen Cuma" fırsatları kapsamında birçok farklı kategoride yüzde 70'e varan indirim tüketicilerle buluşacak.

EFSANE CUMA'DA HANGİ ÜRÜNLER İNDİRİMLİ OLACAK?

Kullanıcılara "Beklenen Cuma" kapsamında, elektronik ve teknolojik ürünlerden modaya, ev aletlerinden spor ekipmanlarına kadar birçok farklı kategoride yüzde 70'e varan indirim sunulacak.

Molfix bebek bezi, Sony TV, Tefal ürünleri, HP bilgisayarlar, JBL kulaklıklar, GEOX ayakkabıların da bulunduğu binlerce farklı ürün sürpriz fiyatlarla satışta olacak. Bunlara ek olarak amazon.com.tr, satıcısı olduğu birçok üründe sunduğu hızlı teslimat seçeneğiyle indirim döneminde alınan ürünlerin tüketicilere zamanında ulaştırılmasını sağlayacak.

EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Efsane Cuma indirimleri 29 Kasım tarihinde başlayor. Ancak bazı firmalar 29 Kasım'dan tarihinden önce başlayarak müşterilerine çeşitli fırsatlar sunuyor. Türkiye'de birçok firma 1 hafta önceden indirim yapmaya başladı. Kasım sonuna kadar sürmesi beklenen indirimlere yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor.