Milyonlar bekliyordu! WhatsApp'ta yeni bir dönem başlıyor! WhatsApp karanlık mod ne zaman gelecek?

Dünya genelinde ve Türkiye'de milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp'ta uzun süredir beklenen karanlık dönem nihayet başlıyor. Android ve iOS platformlarının her ikisinde de 'Karanlık Mod' seçeneği sunmayan WhatsApp gelen son bilgiler doğrultusunda gelen son bilgilere göre bu özellik üzerinde son hazırlıklarını yapıyor. "WhatsApp karanlık mod ne zaman gelecek?" sorusu bu nedenle merakla araştırılıyor.

Giriş Tarihi 21 Kasım 2019, 16:04 Güncelleme 21 Kasım 2019, 16:04
Milyonlar bekliyordu! WhatsApp’ta yeni bir dönem başlıyor! WhatsApp karanlık mod ne zaman gelecek?

İÇİNDEKİLER

WhatsApp kullanıcıları, mesajlaşma uygulamasına gelen güncellemeleri yakından takip ediyor. Pek çok uygulama altında görmeye başladığımız karanlık mod oldukça kullanıcıların oldukça ilgisini çekiyor. WhatsApp, gelen son bilgilere göre bu özellik üzerinde son hazırlıklarını yapıyor. Peki, WhatsApp karanlık mod ne zaman gelecek? İşte merak edilen detaylar...

YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Karanlık modun aktif olmasıyla birlikte hem iOS, hem de Android cihazlarda uygulama isteğe bağlı olarak kararacak.

Son zamanlarda birçok yeni özelliğe kavuşan WhatsApp, hala çok önemli bir eksiğe sahip.

WHATSAPP KARANLIK MOD NE ZAMAN GELECEK?

Android ve iOS platformlarının her ikisinde de 'Karanlık Mod' seçeneği sunmayan WhatsApp, gelen son bilgilere göre bu özellik üzerinde son hazırlıklarını yapıyor.

WhatsApp, uzun zamandır beklenen Karanlık Mod özelliğini getiriyor. Genellikle WhatsApp APK dosyalarını inceleyerek önümüzdeki dönemde gelecek özellikleri açığa çıkaran WABetaInfo, aylar önce de Twitter'ın Karanlık Mod özelliğini de benzer şekilde duyurmuştu.

Kullanıcıların uzun zamandır beklediği gece modu hakkında ise şimdilik şirket yetkilileri tarafından resmi bir açıklama yapılmadığını da belirtelim.

SEÇENEKLER OLACAK

Güncelleme yayınlandıktan sonra özellik kullanıcılar tarafından "açık", "karanlık" ve "sistem temelli" olarak seçilebilecek.

PEKİ GECE MODU NE İŞE YARAYACAK?

Bu mod arayüzü özellikle OLED / AMOLED ekranlı telefonlar için çok daha az enerji harcar hale getiriyor.

Aynı zamanda karanlık ortamdan mesajlaşmayı da kolaylaştıran koyu arayüz modu, bu görevini en iyi şekilde tamamen siyah seçeneğiyle sunuyor.