WhatsApp güncellemesinde milyonları şaşırtacak hata! Uygulamayı kapatsanız da o özellik açık görünüyor

Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp bu kez bir hatayla gündeme geldi. Yeni güncellemenin ardından bazı kullanıcılar WhatsApp'tan çıkmasına rağmen online gözüküyor. Yani haberiniz yokken de rehberinizde yer alan kişilere WhatsApp'ta açık görünüyor olabilirsiniz. Yaşanan bu gelişmenin ardından insanlar bu sorunun kaynağını merak etmeye başladı.

Giriş Tarihi 14 Kasım 2019, 18:37 Güncelleme 14 Kasım 2019, 18:37
WhatsApp güncellemesinde milyonları şaşırtacak hata! Uygulamayı kapatsanız da o özellik açık görünüyor

İÇİNDEKİLER

En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni sorunuyla kullanıcılarını şaşırttı. Gelen son güncellemeyle birlikte kullanıcıları "Online" yani "Çevrimiçi" gösteriyor. Böylece haberiniz olmadan herkese WhatsApp'ta açık gözüküyorsunuz. Yaşanan sorunla ilgili WhatsApp'tan açıklama gelmedi. Ancak kullanıcılar sorunun nasıl çözüleceğini merak ediyor.

SORUN YAŞANAN TELEFONLAR HANGİLERİ?

Samsung Galaxy S10e, Galaxy S9, Google Pixel 3, Pixel 4 OnePlus 6, Redmi Note 5 Pro ve fazlası birçok cihazda görünen sorun, uygulamanın arka planda sürekli aktif kalmasına neden oluyor.

Kimi kullanıcılar, uygulamayı 10 dakika kullandığı ancak telefonda 1,5 saat boyunca kullanım gösterildiğini aktarıyor.

Bir ya da iki mesaj için kullanılmasına rağmen WhatsApp kapalıyken bile toplam pil ömrünü yüzde 30 azaltıyor.

WHATSAPP HAKKINDA

WhatsApp, akıllı telefonlar için geliştirilmiş bir mesajlaşma ve arama uygulaması. Yurtdışında seyahat ederken veya uzaktayken, WhatsApp kullanan arkadaşlarınızla dilediğiniz gibi mesajlaşabilir, çektiğiniz fotoğrafları ve videoları anlık olarak paylaşabilirsiniz, hem de hiçbir ücret ödemeden!

WhatsApp kullanabilmeniz için telefonunuzun internete bağlı olması gerektiğinden ya kablosuz ağa bağlanmanız ya da bir mobil internet paketi almış olmanız gerekiyor.

WhatsApp kullanabilmeniz için mesajlaşacak arkadaşınızın da WhatsApp kullanması gerekiyor. Böylelikle sınırsız mesajlaşmak, resim, video ve ses kaydı göndermek ve ücretsiz telefonla görüşmek mümkün.