PUBG 9. sezon ne zaman bitiyor? PUBG 10. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon için açıklama geldi!

PUBG'de Kasım ayının ilk günlerinden itibaren 10. sezon heyecanı yaşanıyor. Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen PUBG'de yeni sezon için heyecanlı bekleyiş başladı. PUBG meraklıları aynı zamanda yeni sezonda yer alacak yeni özellikleri de merak ediyor. 10. sezon hakkında PUBG'nin sosyal medya hesaplarından beklenen açıklama geldi. İşte 10. sezona dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 06 Kasım 2019, 17:22 Güncelleme 06 Kasım 2019, 17:23
PUBG 9. sezon ne zaman bitiyor? PUBG 10. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon için açıklama geldi!

İÇİNDEKİLER

PlayerUnknown's Battlegrounds dünya genelinde "battle royale" tarzı oyunlar arasında en çok oynanan oyunların başında bulunuyor. Büyük bir ilgiyle oynanan PUBG'de 9. sezonun sona ermesine çok az bir zaman kaldı. Yeni sezonla birlikte oyuna gelecek yeni silah ve envanterler oyuncular tarafından merakla bekleniyor. Peki, PUBG Mobile 10. sezon ne zaman başlayacak? İşte cevabı...

PUBG MOBİLE 10. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

PUBG Royale Pass 10. sezon hakkında sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada "9 Kasım'da yeni sezon geliyor. Yeni içeriklere, yeni görevlere ve yeni temaya hazır mısın?" ifadelerine yer verildi. PUBG'nin 9. sezonu 7 Kasım tarihinde sona erecek.

PUBG 10. SEZONDA HANGİ ÖZELLİKLER OLACAK?

PUBG'nin 10. sezonunda yeni silahlar arasında MP5K olacağı konuşuluyor. Ayrıca birbirinden yeni kostüm seçeneklerinin aktif edileceği konuşulanlar arasında.

HİLE YAPANLARA PUBG'DEN UYARI

PUBG'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamayla bu durumun önüne geçmek için büyük cezalar verileceği belirtildi. PUBG Mobile'da hile yaptığı tespit edilen kişilerin listesi de kişilere sunulacak.

DETAYLAR PAYLAŞILACAK

Özellikle diğer oyuncuların rapor ve şikayetlerini dikkate alma hususunda daha da hassas davranacak olan PUBG Mobile, hile yapan kullanıcıların güncel listesini de herkesle paylaşacak.

Eylül ayındaki şikayet ve tespitlerle şimdiye kadar 3 bin 500 kişi tam 10 yıl boyunca oyuna girememe yasağı aldı..