PUBG'nin yeni sezon açıklaması heyecan yarattı! 10. sezon ne zaman başlayacak? Yeni silah ve kostümler...

PUBG dünya genelinde sevilen oyunların başında yer alıyor. Büyük bir ilgiyle oynanan PlayerUnknown's Battlegrounds tarafından yapılan güncellemeler PUBG meraklıları tarafından takip ediliyor. PUBG'de 9. sezon çok yakında sona erecek. Yeni sezonla birlikte oyuna gelecek yeni silah ve envanterler oyuncular tarafından merakla bekleniyor. PUBG'nin sosyal medya hesaplarından dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Peki, PUBG Mobile 10. sezon ne zaman başlayacak? İşte cevabı...

Giriş Tarihi 04 Kasım 2019, 17:36 Güncelleme 04 Kasım 2019, 19:40
PUBG’nin yeni sezon açıklaması heyecan yarattı! 10. sezon ne zaman başlayacak? Yeni silah ve kostümler...

İÇİNDEKİLER

Milyonlarca kişi tarafından büyük bir ilgiyle oynanan PUBG'de 10. sezon için geri sayım başladı. PUBG'de 9. sezonun bitmesi için geri sayım devam ederken aynı zamanda yeni sezonda yer alacak yeni özellikler de araştırılıyor. 10. sezon hakkında PUBG'nin sosyal medya hesaplarından beklenen açıklama geldi. Peki, PUBG Mobile 10. sezon ne zaman başlayacak. İşte 10. sezona dair merak edilen bilgiler...

PUBG MOBİLE 10. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

PUBG Royale Pass 10. sezon hakkında sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada "9 Kasım'da yeni sezon geliyor. Yeni içeriklere, yeni görevlere ve yeni temaya hazır mısın?" ifadelerine yer verildi. PUBG'nin 9. sezonu 7 Kasım tarihinde sona erecek.

PUBG 10. SEZONDA HANGİ ÖZELLİKLER OLACAK?

PUBG'nin 10. sezonunda yeni silahlar arasında MP5K olacağı konuşuluyor. Ayrıca birbirinden yeni kostüm seçeneklerinin aktif edileceği konuşulanlar arasında.

HİLE YAPANLARA PUBG'DEN UYARI

PUBG'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamayla bu durumun önüne geçmek için büyük cezalar verileceği belirtildi. PUBG Mobile'da hile yaptığı tespit edilen kişilerin listesi de kişilere sunulacak.

DETAYLAR PAYLAŞILACAK

Özellikle diğer oyuncuların rapor ve şikayetlerini dikkate alma hususunda daha da hassas davranacak olan PUBG Mobile, hile yapan kullanıcıların güncel listesini de herkesle paylaşacak.

Eylül ayındaki şikayet ve tespitlerle şimdiye kadar 3 bin 500 kişi tam 10 yıl boyunca oyuna girememe yasağı aldı..