PUBG Mobile 10. sezon ne zaman başlayacak? 10. sezon öncesi yeni silah ve envanterler...

PUBG'de 9. sezonun sona ermesi için geri sayım başladı. Dünya genelinde ve Türkiye'de milyonlarca kişi tarafından oynanan PUBG'de yeni sezon öncesi detaylar merak ediliyor. 10. sezon hakkında PUBG'nin sosyal medya hesaplarından açıklama beklenirken PUBG Mobile 10. sezon ne zaman başlayacak sorusu araştırılıyor. Peki, PUBG 10. sezon öncesi yeni silah ve envanterler açıklandı mı? İşte 10. sezona dair merak edilen bilgiler...

Giriş Tarihi 02 Kasım 2019, 19:15 Güncelleme 04 Kasım 2019, 17:40
PUBG Mobile 10. sezon ne zaman başlayacak? 10. sezon öncesi yeni silah ve envanterler...

İÇİNDEKİLER

Battle royale tarzı oyunlar arasında büyük bir ilgiyle oynanan PlayerUnknown's Battlegrounds yani kısaca PUBG tarafından yapılan güncellemeler merakla takip ediyor. Özellikle güncellemeyle birlikte oyuna gelen yeni silah ve envanterler oyuncular tarafından heyecanla bekleniyor. PUBG'de 9. sezon çok yakında sona erecek. Peki, PUBG Mobile 10. sezon ne zaman başlayacak?

PUBG MOBİLE 10. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

PUBG Royale Pass 10. sezon hakkında sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada "9 Kasım'da yeni sezon geliyor. Yeni içeriklere, yeni görevlere ve yeni temaya hazır mısın?" ifadelerine yer verildi. PUBG'nin 9. sezonu 7 Kasım tarihinde sona erecek.

PUBG 10. SEZONDA HANGİ ÖZELLİKLER OLACAK?

PUBG'nin 10. sezonunda yeni silahlar arasında MP5K olacağı konuşuluyor. Ayrıca yeni kostüm seçeneklerinin aktif edileceği iddia ediliyor.

HİLE YAPANLARA PUBG'DEN UYARI

PUBG'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamayla bu durumun önüne geçmek için büyük cezalar verileceği belirtildi. PUBG Mobile'da hile yaptığı tespit edilen kişilerin listesi de kişilere sunulacak.

DETAYLAR PAYLAŞILACAK

Özellikle diğer oyuncuların rapor ve şikayetlerini dikkate alma hususunda daha da hassas davranacak olan PUBG Mobile, hile yapan kullanıcıların güncel listesini de herkesle paylaşacak.

Eylül ayındaki şikayet ve tespitlerle şimdiye kadar 3 bin 500 kişi tam 10 yıl boyunca oyuna girememe yasağı aldı..