WhatsApp'ta milyonları sevindirecek gelişme! Güvenlik için önemli olan o özellik kullanıma sunulacak

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde yer alan ve milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp her dönem yeni özelliklerini kullanıcılarına sunuyor. Uzun zamandır karanlık mod desteği için çalışmalarına devam eden şirket yeni bir özellikle gündeme geldi. WhatsApp, Android kullanıcılarının uzun süredir beklediği parmak izi teknolojisini aktif hale getirecek.

Giriş Tarihi 01 Kasım 2019, 20:40 Güncelleme 01 Kasım 2019, 20:40
WhatsApp’ta milyonları sevindirecek gelişme! Güvenlik için önemli olan o özellik kullanıma sunulacak

İÇİNDEKİLER

WhatsApp tarafından kullanıcılara sunulan yeni özellikler kullanıcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp'ta kullanıcılar tarafından bir süredir merakla beklenen o özellik için açıklama yapıldı. WhatsApp, Android kullanıcılarının uzun süredir beklediği parmak izi teknolojisin aktif hale getirecek.

AKTİF HALE GETİRİLMESİ GEREKİYOR

Kullanıcılar, WhatsApp uygulamasına girmek istediklerinde artık parmak izini vermek durumunda olacak. Elbette parmak izi ayarını aktif hale getiren kullanıcılar için bu durum geçerli olacak.

GİZLİLİK KISMINDA BULUNUYOR

Daha da önemlisi WhatsApp Android uygulaması cihazın kendisi kilitli değilken bile kilitlenebiliyor. Uygulama ayarlarında Gizlilik kısmına girdiğinizde Parmak İzi kilidi seçeneğini görebiliyorsunuz.

WHATSAPP'A YENİ GÜNCELLEMEYLE MÜTHİŞ ÖZELLİKLER GELİYOR

Türkiye'de en çok tercih edilen haberleşme aracı olan WhatsApp yayınlayacağı son güncelleme ile birlikte 4 yeni özellik sunacak. Artık neredeyse her telefonun olmazsa olmazı haline gelen WhatsApp, 4 yeni özellikle önümüzdeki günlerde kullanıcılarını şaşırtacak.

Whatsapp'ın, uygulamanın kullanımını kolaylaştırmak uygulama içerisinde sorunların daha hızlı çözülmesi adına yayınlayacağı güncellemeler ile birlikte içeriğe eklediği 4 yeni özellik şu şekilde:

Karanlık mod : Gelecek özelliklerden biri, Instagram ya da benzer uygulamalarda olduğu gibi "Karanlık mod" özelliği. Bu pek şaşırtmadı. Uygulamada Dark Mode ve karanlık bildirim mesajları olacak.

Kendini imha eden mesaj : Bir başka özellik ise kendini imha eden mesajlar özelliği! Yeni güncelleme ile birlikte artık kullanıcılar kendini imha eden mesajları kullanabilecek. Herkes kendini Müfettiş Gadget gibi hissedecek... Bu özelliğin nasıl kullanılacağı ile ilgili detaylı bilgi henüz yok.

Sessizde durum güncellemesi: Platforma entegre edilecek bir başka yenilik ile sessize aldığınız kişilerin durum güncellemelerini de gizlemiş olacaksınız.

Başlangıç ekranı: Yeni dönemde WhatsApp başlangıç ekranına kavuşacak. 'Splash Screen' olarak adlandırılan bu özellik ile uygulama ilk kez başlatıldığında, ekranda bir WhatsApp logosu belirecek.