Milyonları sevindirecek karar! WhatsApp'ta artık o mod aktif olacak! Artık daha rahat bir şekilde...

WhatsApp tarafından kullanıcıların kullanımını kolaylaştırmak için yapılan yeni güncellemeler yakından takip ediliyor. Facebook'un bünyesinde yer alan WhatsApp bu kez yeni bir özellikle gündeme geldi. Popüler mesajlaşma uygulaması platforma entegre etmeye hazırlandığı yeni özelliğiyle dikkat çekecek. Peki, WhatsApp'a karanlık mod ne zaman gelecek? İşte güncel bilgiler ve detaylar...

Giriş Tarihi 17 Ekim 2019, 20:27 Güncelleme 17 Ekim 2019, 20:31
Milyonları sevindirecek karar! WhatsApp’ta artık o mod aktif olacak! Artık daha rahat bir şekilde...

İÇİNDEKİLER

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a gelen yenilikler kullanıcıların programı daha verimli kullanmasını sağlıyor. WhatsApp'ın yeni özelliği kullanıcıların dikkatini çekecek cinsten. Milyonlarca kullanıcının merakla beklediği karanlık mod geliyor. Göz konforu sağlaması nedeniyle milyonlarca kişi tarafından beklenen modun yakın bir süreçte kullanıma sunulması bekleniyor.

KISA BİR SÜRE SONRA KULLANIMA SUNULACAK

WhatsApp geliştiricileri, Android için yeni bir beta sürüm yayınladı. Söz konusu sürüm, WhatsApp'ın uzun süredir beklenen karanlık mod özelliğine kısa bir süre sonra kavuşacağını gösteriyor.

SEÇENEKLER OLACAK

Güncelleme yayınlandıktan sonra özellik kullanıcılar tarafından "açık", "karanlık" ve "sistem temelli" olarak seçilebilecek.

O SÜRÜMLER ARTIK KULLANAMAYACAK

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde yer alan mesajlaşma uygulaması WhatsApp tarafından alınan yeni karar çok konuşulacak. WhatsApp bazı iOS ve Android sürümlerine desteği kesmeye hazırlanıyor. Şimdi milyonlarca WhatsApp kullanıcısı hangi sürümlere desteğin kesileceğini merak ediyor.

YENİ ÖZELLİKLERE ODAKLANILACAK

Facebook'un bünyesinde yer alan WhatsApp'ın yeni özelliklere odaklanabilmek için bu kararı aldığı konuşuluyor. Bilindiği üzere WhatsApp çok eski sürümlü telefonlarda kullanılmasıyla biliniyordu.