WhatsApp'a bir süredir beklenen o özellik geldi! Kendini imha edecek Milyonları sevindirecek gelişme!

WhatsApp'a bir süredir beklenen o özellik oldukça merak ediliyor. Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp bu kez yeni bir özellikle gündeme geldi. WhatsApp kullanıcıları tarafından bir süredir merakla beklenen karanlık mod geliyor. Göz konforu sağlaması nedeniyle milyonlarca kişi tarafından beklenen modun yakın bir süreçte kullanıma sunulması bekleniyor. Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde yer alan mesajlaşma uygulaması WhatsApp tarafından alınan yeni karar çok konuşulacak. WhatsApp bazı iOS ve Android sürümlerine desteği kesmeye hazırlanıyor. Şimdi milyonlarca WhatsApp kullanıcısı hangi sürümlere desteğin kesileceğini merak ediyor.

Giriş Tarihi 15 Ekim 2019, 09:22 Güncelleme 15 Ekim 2019, 09:22
WhatsApp’a bir süredir beklenen o özellik geldi! Kendini imha edecek Milyonları sevindirecek gelişme!

İÇİNDEKİLER

Whatsapp'a kullanıcıların hayatını kolaylaştıran yeni özellikler gelmeye devam ediyor. WhatsApp için her gelen yeni özellik kullananlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Bu bağlamda Whatsapp haberleri daima ilgi çekiyor. Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması platforma entegre etmeye hazırlandığı yeni özelliği karanlık mod ile gündeme geldi. Ayrıca WhatsApp, şimdi de 'kendini imha eden mesajlar'ı test ediyor. Peki, karanlık mod WhatsApp'a ne zaman gelecek? Mevcut telefonunuz internet bağlantısı sayesinde ücretsiz olarak mesajlaşmak istiyorsanız WhatsApp uygulamasını kullanabilirsiniz. Uygulama sayesinde sadece ses kaydı değil, aynı zamanda fotoğraf,video,ses kaydı,konum bildiri yapabiliyorsunuz.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

KISA BİR SÜRE SONRA KULLANIMA SUNULACAK

WhatsApp geliştiricileri, Android için yeni bir beta sürüm yayınladı. Söz konusu sürüm, WhatsApp'ın uzun süredir beklenen karanlık mod özelliğine kısa bir süre sonra kavuşacağını gösteriyor.

SEÇENEKLER OLACAK

Güncelleme yayınlandıktan sonra özellik kullanıcılar tarafından "açık", "karanlık" ve "sistem temelli" olarak seçilebilecek.

O SÜRÜMLER ARTIK KULLANAMAYACAK

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde yer alan mesajlaşma uygulaması WhatsApp tarafından alınan yeni karar çok konuşulacak. WhatsApp bazı iOS ve Android sürümlerine desteği kesmeye hazırlanıyor. Şimdi milyonlarca WhatsApp kullanıcısı hangi sürümlere desteğin kesileceğini merak ediyor.

YENİ ÖZELLİKLERE ODAKLANILACAK

Facebook'un bünyesinde yer alan WhatsApp'ın yeni özelliklere odaklanabilmek için bu kararı aldığı konuşuluyor. Bilindiği üzere WhatsApp çok eski sürümlü telefonlarda kullanılmasıyla biliniyordu.

WHATSAPP'A KENDİNİ İMHA EDEN MESAJ ÖZELLİĞİ

Özellik şimdilik beta sürümünde. Güvenlik konusunda uçtan uca şifreleme gibi özellikleri bünyesine katan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, şimdi de 'kendini imha eden mesajlar'ı test ediyor. Söz konusu özellik ile WhatsApp, gönderilen mesajları belirli bir süre sonra kendini imha edecek şekilde ayarlamanıza imkan tanıyor. 5 saniye ya da 1 saatte silinecek Sözcü'nün haberine göre, mesajlaşma uygulamasının
2.19.275 sürümünde ortaya çıkan bu özellik henüz beta sürümünde olduğu için herkes tarafından kullanılamıyor.

Mesajların belirlenen 5 saniye ya da bir saat gibi belirlenen aralıklar ile kaybolması güvenlik konusunda endişeleri olanlar ve aynı zamanda yazdıkları
mesajların kayıtlı kalmasını istemeyenler için oldukça faydalı bir özellik olacağı düşünülüyor.

WHATSAPP NEDİR?

Mevcut telefonunuz internet bağlantısı sayesinde ücretsiz olarak mesajlaşmak istiyorsanız WhatsApp uygulamasını kullanabilirsiniz. Uygulama sayesinde sadece ses kaydı değil, aynı zamanda fotoğraf,video,ses kaydı,konum bildiri yapabiliyorsunuz. Uygulamanın kurulumunu tamamladıktan sonra karşınıza çıkan kutucuğa Gsm numaranızı yazıyoruz, daha sonra WhatsApp mevcut rehberlerinizle senkronizasyon işlemini gerçekleştiriyor. Bundan sonra WhatsApp kullanan arkadaşlarınızla ücretsiz olarak mesajlaşıp,medya uygulamalarını paylaşabiliyorsunuz. WhatsApp üzerinden Grup Chat,Çevrimdışı mesaj ve kişisel durumunuzu değiştirebiliyorsunuz