Stalk yapanları üzecek karar! Instagram hareketler kısmı neden gözükmüyor? Instagram takip kısmı kaldırıldı mı?

Fotoğraf ve video uygulaması Instagram'ın yeni güncellemesinde kullanıcılar takip ettikleri kişilerin hareketlerini görmesini sağlayan hareketler bölümüne ulaşamıyor. Instagram takip kısmı kaldırıldı mı sorusu bu kapsamda çok araştırılıyor. Güncellemenin ardından bu bölümün kaldırıldığını fark eden pek çok kullanıcı Instagram hareketler kısmı neden gözükmüyor sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 08 Ekim 2019, 21:35 Güncelleme 08 Ekim 2019, 21:35
Stalk yapanları üzecek karar! Instagram hareketler kısmı neden gözükmüyor? Instagram takip kısmı kaldırıldı mı?

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya devi Instagram aldığı yeni kararla konuşulmaya başlandı. Gelen güncellemeyle birlikte kullanıcılar takip ettikleri kişilerin hareketlerini görmesini sağlayan hareketler bölümüne erişemiyor. Instagram takip kısmının gözükmemesinin ardından kullanıcılar merakla Instagram hareketler kısmı neden gözükmüyor sorusuna yanıt arıyor. Peki, Instagram takip kısmı kaldırıldı mı? İşte cevabı...

INSTAGRAM TAKİP KISMI NEDEN GÖZÜKMÜYOR?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında zirveye oynayan Instagram, yeni güncellemeleriyle ve getirdiği yeni özelliklerle kendini canlı tutmak için elinden geleni yapıyor. Şimdi ise şirket, gelecek bir güncellemeyle bir özellik getirmedi ve aksine bir özelliği kaldırdı.

Bildiğiniz üzere Instagram'daki kalp simgesine tıkladığınız zaman karşınıza iki adet sekme çıkıyor: Sen ve Takip. Bu alandaki "Sen" sekmesinin altında sizin fotoğraflarınıza gelen yorumları ve beğenileri veya sadece sizinle alakalı olan şeylerin bildirimini görüyorsunuz.

"Takip" sekmesinin altında ise takip ettiklerinizin aktivitelerini görüyorsunuz. Daha doğrusu bu zamana kadar görüyordunuz.

Instagram, kişilerin neredeyse tüm aktivitelerini gün yüzüne çıkartan bu Takip sekmesini platformdan kaldırdı.