Milyonları sevindirecek gelişme! WhatsApp'a bir süredir beklenen o özellik geliyor

Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp bu kez yeni bir özellikle gündeme geldi. WhatsApp kullanıcıları tarafından bir süredir merakla beklenen karanlık mod geliyor. Göz konforu sağlaması nedeniyle milyonlarca kişi tarafından beklenen modun yakın bir süreçte kullanıma sunulması bekleniyor.

Giriş Tarihi 08 Ekim 2019, 17:31 Güncelleme 10 Ekim 2019, 11:04
Milyonları sevindirecek gelişme! WhatsApp’a bir süredir beklenen o özellik geliyor

İÇİNDEKİLER

WhatsApp tarafından kullanıcılara sunulan yeni özellikler kullanıcılar tarafından yakından takip ediliyor. Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması platforma entegre etmeye hazırlandığı yeni özelliği ile gündeme geldi. Peki, karanlık mod WhatsApp'a ne zaman gelecek? İşte merak edilenler...

İŞTE TÜM DETAYLAR VE WHATSAPP'IN YENİ GÖRÜNÜMÜ - TIKLA ÖĞREN

KISA BİR SÜRE SONRA KULLANIMA SUNULACAK

WhatsApp geliştiricileri, Android için yeni bir beta sürüm yayınladı. Söz konusu sürüm, WhatsApp'ın uzun süredir beklenen karanlık mod özelliğine kısa bir süre sonra kavuşacağını gösteriyor.

SEÇENEKLER OLACAK

Güncelleme yayınlandıktan sonra özellik kullanıcılar tarafından "açık", "karanlık" ve "sistem temelli" olarak seçilebilecek.

O SÜRÜMLER ARTIK KULLANAMAYACAK

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde yer alan mesajlaşma uygulaması WhatsApp tarafından alınan yeni karar çok konuşulacak. WhatsApp bazı iOS ve Android sürümlerine desteği kesmeye hazırlanıyor. Şimdi milyonlarca WhatsApp kullanıcısı hangi sürümlere desteğin kesileceğini merak ediyor.

YENİ ÖZELLİKLERE ODAKLANILACAK

Facebook'un bünyesinde yer alan WhatsApp'ın yeni özelliklere odaklanabilmek için bu kararı aldığı konuşuluyor. Bilindiği üzere WhatsApp çok eski sürümlü telefonlarda kullanılmasıyla biliniyordu.