WhatsApp kullananlar dikkat! Artık o telefonlarda kullanılamayacak! O sürümler...

Genelde yaptığı güncellemelerle gündeme gelen WhatsApp bu kez dikkat çeken bir kararla gündeme geldi. Sosyal medya platformu WhatsApp'ın Şubat 2020'den itibaren bazı Android ve iOS sürümlerine desteği keseceği konuşuluyor. WhatsApp'ın yeni özelliklere daha fazla yer verebilmek için eski sürümleri gözden çıkarma kararı aldığı söyleniyor.

Giriş Tarihi 30 Eylül 2019, 20:20 Güncelleme 30 Eylül 2019, 20:20
WhatsApp kullananlar dikkat! Artık o telefonlarda kullanılamayacak! O sürümler...

İÇİNDEKİLER

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın yeni aldığı karar çok konuşulacak. WhatsApp bazı iOS ve Android sürümlerine desteği kesmeye hazırlanıyor.

YENİ ÖZELLİKLERE ODAKLANILACAK

Facebook'un bünyesinde yer alan WhatsApp'ın yeni özelliklere odaklanabilmek için bu kararı aldığı konuşuluyor. Bilindiği üzere WhatsApp çok eski sürümlü telefonlarda kullanılmasıyla biliniyordu.

1 ŞUBAT 2020'DEN İTİBAREN...

WhatsApp 1 Şubat 2020 tarihinden itibaren iOS 8 ve Android Gingerbread (2.3.7) ve önceki sürümlere verdiği desteği kesecek.

EN DÜŞÜK SÜRÜMLER HANGİLERİ OLACAK?

Yukarıda bahsedilen sürümlerden önceki sürümleri kullanan kullanıcıların cihazlarında WhatsApp artık çalışmayacak. En düşük iOS sürümü iOS 9, en düşük Android sürümü ise Android 4.0.3 olacak.