Instagram'a dikkat çekecek bir özellik geldi! Instagram yeni özelliği nedir, nasıl kullanılır?

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde yer alan Instagram’a merakla beklenen özellik geldi. Instagram'ın yeni özelliği ile artık kullanıcılar, ileri tarihlere gönderi planlayabilecek. Peki, Instagram gönderi planlama özelliği nasıl kullanılır? İşte yeni özelliğe dair merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 21 Eylül 2019, 01:20 Güncelleme 21 Eylül 2019, 01:20
Instagram’a dikkat çekecek bir özellik geldi! Instagram yeni özelliği nedir, nasıl kullanılır?

İÇİNDEKİLER

Dünyada genelinde milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya platformu Instagram'a yeni güncelleme geldi. Kişisel hesaplardan çok, sosyal medya uzmanlığı yapan kişilerin hoşuna gidecek güncelleme, Facebook'un Uluslararası Yayın Sözleşmesi (IBC) kapsamında açıklandı. Peki, Instagram üzerinden gönderi zamanlama nasıl yapılır?

INSTAGRAM YENİ ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIR?

Yeni özellik, tüm Instagram kullanıcıları için kullanıma açıldı. Öncelikle Facebook İçerik Stüdyo'suna kayıtlı olmanız gerekiyor.

Özellikle ilgili detaylar için bir sonraki sayfaya geçiniz...

Ardından sayfanızı açıp, "Gönderi Oluştur" seçeneğine tıklayın. Karşınıza çıkan bölümde, "Zamanla" seçeneği göreceksiniz. Buraya tıklayarak, istediğiniz bir tarihe paylaşım planlayabilirsiniz.

Hikaye Planlamak isteyenler ne yapacak?

Hikaye zamanlamak için üçüncü parti uygulamalar kullanmak zorundayız.

INSTAGRAM HAKKINDA

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Ekim 2010'da kurulduğunda, kullanıcılarına çektikleri bir fotoğraf üzerinde dijital filtre kullanma ve bu fotoğrafı Instagram'ın da dahil olduğu, sosyal medya servisleri ile paylaşma imkanı tanımıştır.