Milyonlarca kullanıcı uzun zamandır bekliyordu! WhatsApp'ta o özellik çok konuşulacak

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp yeni özelliğiyle gündeme geldi. Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde yer alan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın yeni özelliği çok konuşulacak. WhatsApp kullanıcılarının uzun bir süredir merakla beklediği karanlık mod geldi. Son olarak WhatsApp "Whatsapp for Whatscan" ile karşımıza çıkmıştı. Peki, karanlık mod nasıl olacak? İşte özellik hakkında merak edilenler...

Giriş Tarihi 03 Eylül 2019, 22:24 Güncelleme 03 Eylül 2019, 22:24
Milyonlarca kullanıcı uzun zamandır bekliyordu! WhatsApp’ta o özellik çok konuşulacak

İÇİNDEKİLER

WhatsApp yine dikkat çekecek bir özellikle gündeme geldi. Milyonların kullandığı WhatsApp karanlık mod özelliğiyle çok konuşulacak. WhatsApp'a bir süredir beklenen özellik geldi. Whatsapp Web artık karanlık modda kullanılabilecek. Bu özellik pek çok kullanıcının ilgisini çekse de bunun üçüncü parti bir uygulama olduğunu ve bu sebeple, bilgilerinizin üçüncü şahısların eline geçme riski taşıdığını bilmelisiniz. Peki, WhatsApp karanlık mod nedir?

KARANLIK MOD DESTEĞİ

Pek çok kullanıcının merakla beklediği karanlık mod desteği WhatsApp'ın masaüstü sürümü WhatsApp Web'e geldi. Bu modu beklenenin aksine WhatsApp ekibi değil, bağımsız bir geliştirici yaptı.

Bu özellik pek çok kullanıcının ilgisini çekse de bunun üçüncü parti bir uygulama olduğunu ve bu sebeple, bilgilerinizin üçüncü şahısların eline geçme riski taşıdığını belirtmekte fayda var.

Whatsapp'ta istediğiniz kişinin mesajlarını okuma imkanınız geliyor. Bu kişi sevgilinizde olabilir. Bu anlamda yapmanız gereken Android sürümü bulunan Whatsapp for Whatscan isimli uygulamayı edinmek. Fakat başkalarının mesajlarını okumayı mümkün kılan bu uygulamanın kullanılması ne derece etiktir bu tartışılır.

WhatsApp mevcut rehberlerinizle senkronizasyon işlemini gerçekleştiriyor. Bundan sonra WhatsApp kullanan arkadaşlarınızla ücretsiz olarak mesajlaşıp,medya uygulamalarını paylaşabiliyorsunuz.

WhatsApp üzerinden Grup Chat,Çevrimdışı mesaj ve kişisel durumunuzu değiştirebiliyorsunuz.

WhatsApp'ın telefonu yanında bulunmayan insanların iletişime devam edebilmesi için çıkardığı özellik bazı geliştiricilerin gizliliğe müdahele isteğiyle birleşti, ortaya "Whatsapp for Whatscan" çıktı.

Sadece Android sürümü bulunan uygulama, WhatsApp Web istemcisinin QR kodunu kullanarak kendini bilgisayar gibi gösteriyor.

Android yüklü cihaza yüklediğiniz bu uygulamayı açtığınızda size gösterdiği QR kodu herhangi bir cihazın WhatsApp'ını açıp Web kısmından kodu okuttuğunuzda tüm mesajlarına erişebiliyorsunuz.

Bu işlemi yaptığınızda mesajlarına ulaştığınız cihazın bildirim panelinde Web istemcisinin etkin olduğu görülüyor ve kapatma seçeneği de mevcut.