PUBG Mobile Lite nasıl indirilir? PUBG Mobile Lite sistem gereksinimleri ve özellikleri neler?

Dünya genelinde milyonların oynadığı PUBG'de yeni bir dönem daha başladı. Oyun tutkunlarının severek oynadığı PUBG'ye gelen özellikler yakından takip ediliyor. PUBG, donanımsal özellikleri düşük olan Android telefonlar için PUBG Mobile Lite'ı çıkardı. Heyecanla beklenen PUBG Mobile Lite Türkiye'ye geldi. Peki, PUBG Mobile Lite sistem gereksinimleri nelerdir? PUBG Mobile Lite özellikleri nelerdir?

Giriş Tarihi 11 Ağustos 2019, 18:59 Güncelleme 12 Ağustos 2019, 01:05
PUBG Mobile Lite nasıl indirilir? PUBG Mobile Lite sistem gereksinimleri ve özellikleri neler?

İÇİNDEKİLER

PUBG meraklılarını sevindirecek bir gelişme daha yaşandı. Dünya genelinde en çok oynananlar listesinde zirvede yer alan PUBG'de Mobile Lite şu sıralar çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Yüz binlerce PUBG meraklısının merakla beklediği PUBG Mobile Lite artık Türkiye'de! Peki, Peki, PUBG Mobile Lite sistem gereksinimleri nelerdir? PUBG Mobile Lite özellikleri nelerdir? İşte merak edilenler...

PUBG MOBİLE LİTE SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NELERDİR?

PUBG Mobile Lite, RAM'i 2 GB altında bulunan akıllı telefonlar için geliştirildi. RAM için 1 GB sınırı bulunuyor. Telefonun 8 GB depolama alanının olması gerekiyor. Oyunun kurulum paketi ise 400 MB.

PUBG Mobile Lite özelliklerini öğrenmek için bir sonraki sayfaya geçiniz...

PUBG MOBİLE LİTE ÖZELLİKLERİ

- Oyunlar 10 dakika süreyle sınırlıdır.
- 60 oyuncu sınırı bulunmaktadır.
- Normal PUBG'ye göre daha küçük bir harita yer almaktadır.

PUBG YENİ GÜNCELLEMESİNDE NELER OLACAK?

PUBG Mobile'a gelecek olan güncellemede Erangel haritasında yenilikler olacak. Oyunun haritası bugün tanıtıldı. Erangel 2.0 haritası birbirinden farklı özelliklerle kullanıcılara sunulacak. Erangel 2.0 haritasında grafiklerin daha iyi olacağı konuşuluyor. Bu özelliğin yakın zamanda kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Ayrıca PUBG'nin The Walking Dead ile ortak bir çalışma yapacağı öğrenildi.