Instagram çöktü mü? Instagram'da hikayeler neden gözükmüyor?

Instagram kullanıcıları yaklaşık yarım saattir uygulamada Instagram'da hikayelerle ilgili problemlerle karşı karşıya kalıyor. Bu nedenle uygulamada sorun yaşayan pek çok kullanıcı arama motorlarında internette Instagram çöktü mü sorusuna yanıt arıyor. Peki, 7 Ağustos'taki Instagram erişim problemi nedir? İşte o sorunun yanıtı...

Giriş Tarihi 07 Ağustos 2019, 18:28 Güncelleme 07 Ağustos 2019, 23:32
Instagram çöktü mü? Instagram’da hikayeler neden gözükmüyor?

İÇİNDEKİLER

Yarım saate yakın bir süredir milyonlarca Instagram kullanıcısı uygulamada çeşitli erişim problemleri yaşıyor. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan Instagram uygulamasında hikayelerde ve akış yenilenmesinde problemler yaşanmaya başlandı. Bu nedenle birçok kullanıcı arama motorlarında "Instagram çöktü mü?" sorusuna yanıt arıyor.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Instagram'ın problemine ilişkin henüz yetkililerden bir açıklama yapılmadı. Instagram'da kısa bir süredir erişim sorunu yaşanıyor. Konuyla ilgili resmi açıklama geldiğinde haberimizde yer alacak.

INSTAGRAM NEDEN AÇILMIYOR?

Bazı kullanıcılar Instagram'da çeşitli erişim sorunları yaşamaya başladı. Problem dünyanın birçok bölgesinde yaşanıyor. Şimdi Instagram yetkililerinden konuya ilişkin açıklama bekleniyor.

INSTAGRAM HAKKINDA

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Ekim 2010'da kurulduğunda, kullanıcılarına çektikleri bir fotoğraf üzerinde dijital filtre kullanma ve bu fotoğrafı Instagram'ın da dahil olduğu, sosyal medya servisleri ile paylaşma imkanı tanımıştır.