GTA 6 ne zaman geliyor? GTA VI yeni özellikleri neler olacak? Heyecanlı bekleyiş devam ediyor!

Milyonlarca oyunseverin büyük bir heyecanla beklediği Grand Theft Auto (GTA) 6'nın çıkacağı tarih araştırılan konular arasında bulunuyor. GTA 6'ya eklenecek olan yeni özellikler de merak konusu oldu. Peki, GTA 6 ne zaman geliyor? GTA 6 yeni özellikleri neler olacak? İşte GTA 6 ile ilgili bilgiler...

Giriş Tarihi 30 Temmuz 2019, 02:25 Güncelleme 30 Temmuz 2019, 02:28
GTA 6 ne zaman geliyor? GTA VI yeni özellikleri neler olacak? Heyecanlı bekleyiş devam ediyor!

İÇİNDEKİLER

Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından oynanan Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu hakkında gelişmeler oyunseverler ​tarafından yakından takip ediliyor. Oyunseverlerin GTA 6 ile ilgili heyecanlı bekleyişi sürüyor. Yeni oyunda GTA 6'ya hangi yeni özelliklerin ekleneceği heyecanla bekleniyor. Peki, GTA 6 çıkış tarihi belli oldu mu?

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Rockstar Games tarafından GTA 6'nın satışa sunulacağı tarih henüz açıklanmadı. GTA 6'nın satışa sunulacağı tarih açıklanınca haberimizin içinde yer alacak. Ancak ilerleyen süreçte GTA 6'ya dair Rockstar Games'ten açıklama yapılması bekleniyor.

GTA 6 ÖZELLİKLERİ NELER?

Öncelikle GTA 6'nın özellikleri hakkında fazla bir bilgi olmadığını belirtelim. Ortaya atılan iddialara göre GTA 6'da ilk defa ana karakter kadın olacağı konuşuluyor. Ancak tıpkı GTA V'deki gibi kurgunun birden fazla karakter üzerinden ilerleyeceği tahmin ediliyor.

GTA 6'da görevler arasında geri dönüş olacağı belirtiliyor.

Bazı dükkanların farklı dönemlerde farklı tipte ürünler satacakları da belirtilen özellikler arasında yer alıyor.

GTA'NIN ÖNCEKİ OYUN SERİLERİ VE ÇIKIŞ TARİHLERİ

-GTA: 1997
-GTA2: 1999
-GTA3: 2001
-GTA 3 Vice City: 2002
-GTA San Andreas: 2004
-GTA 4: 2008
-GTA 5: 2013