WhatsApp'ın gizli tehlikesi! Sevgilinize gelen mesajları...

WhatsApp yine çok konuşulacak bir konu ile gündeme geldi. Dünyanın en fazla kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ın gizli özelliği yine gündeme bomba gibi düştü. WhatsApp'ın telefonu yanında bulunmayan insanların iletişime devam edebilmesi için çıkardığı özellik bazı geliştiricilerin gizliliğe müdahale isteğiyle birleşti, ortaya "Whatsapp for Whatscan" çıktı.

Giriş Tarihi 29 Temmuz 2019, 08:56 Güncelleme 06 Ağustos 2019, 15:39
WhatsApp’ın gizli tehlikesi! Sevgilinize gelen mesajları...

İÇİNDEKİLER

Whatsapp'ta yeni bir özellik ortaya çıktı! Bazıları için iyi bazıları için kötü bir gelişme ama gündeme bomba gibi düştü. Whatsapp getirdiği güncellemeler ile milyonları etkilemeye devam ediyor. Whatsapp for Whatscan en fazla dikkat çeken özellik olarak öne çıkıyor. Bu uygulama sayesinde Whatsapp'ta sevgilinize gelen mesajları okuyabiliyorsunuz.

Whatsapp'ta Sevgilinize Gelen Mesajları Okuyabileceğiniz Uygulama

WhatsApp'ın telefonu yanında bulunmayan insanların iletişime devam edebilmesi için çıkardığı özellik bazı geliştiricilerin gizliliğe müdahele isteğiyle birleşti, ortaya "Whatsapp for Whatscan" çıktı.

Sadece Android sürümü bulunan uygulama, WhatsApp Web istemcisinin QR kodunu kullanarak kendini bilgisayar gibi gösteriyor.

Android yüklü cihaza yüklediğiniz bu uygulamayı açtığınızda size gösterdiği QR kodu herhangi bir cihazın WhatsApp'ını açıp Web kısmından kodu okuttuğunuzda tüm mesajlarına erişebiliyorsunuz.