iOS 12.4 yükleyince hangi özellikler gelecek? iOS 12.4 güncellemesi özellikleri neler?

iOS 12.4 güncellemesi özellikleri neler? iOS 12.4 yükleyince hangi özellikler gelecek? iOS 12.4 güncellemesi geldi! iOS 13 öncesi son güncelleme kullanıcılara sunulmuş oldu. Yapılan haberler sonucunda 12.4 güncellemesinin hangi özellikleri içerdiği iPhone kullanıcılar tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Peki IOS 12.4 güncellemesi ile hangi yeni özellikler geliyor? Artık sadece fotoğraflar değil, diğer verileri de bir iPhone'dan diğerine kablosuz olarak aktarabiliyorsunuz. Bu sayede kişiler yeni bir iPhone aldıkları zaman eski iPhone'larından aktarımı direkt olarak WiFi üzerinden yapabiliyor. Böylelikle iCloud ya da iTunes üstünden veri indirme olayı bitiyor.

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2019, 12:37 Güncelleme 23 Temmuz 2019, 12:37
iOS 12.4 yükleyince hangi özellikler gelecek? iOS 12.4 güncellemesi özellikleri neler?

İÇİNDEKİLER

Apple, dün akşam saatlerinde iOS 12.4 güncellemesini yayınladı. Şirket, Eylül ayında yayınlayacağı iOS 13 öncesi son güncellemesini böylece kullanıcılara sunmuş oldu. Peki iOS 12.4 güncellemesi ile hangi yeni özellikler geliyor? Ortalama 400 MB alan kaplayan iOS 12.4 güncellemesi, beta sürümlerinin peşinden son sürüme ulaştı ve kullanıcılara dağıtıldı. Dün akşam saatlerinde etken hale gelen güncellemeyi henüz indirmediyseniz iTunes üzerinden de güncellemeyi yapabileceğiniz gibi, cihazınızın Ayarlar kısmından da güncellemeyi yapma şansınız var. Peki iOS 12.4 güncellemesi özellikleri neler? IOS 12.4 yükleyince hangi özellikler gelecek?

Yaklaşık 400 MB alan kaplayan iOS 12.4 güncellemesi, beta sürümlerinin ardından son sürüme ulaştı ve kullanıcılara dağıtıldı. Dün akşam saatlerinde aktif hale gelen güncellemeyi henüz indirmediyseniz iTunes üzerinden de güncellemeyi yapabileceğiniz gibi, cihazınızın Ayarlar kısmından da güncellemeyi yapma şansınız var. iOS 12.3 güncellemesinin üzerinden 2 ay geçtikten sonra yayınlanan yeni iOS sürümü bir dizi değişikliği de beraberinde getiriyor.

Ayrıca bu güncelleme, Apple Watch'taki Walkie Talkie'yi de yeniden etkinleştiriyor. Şirket, bir güvenlik açığı nedeniyle bu özelliği geçici olarak devre dışı bırakmak zorunda kalmıştı. Walkie Talkie sayesinde Apple Watch kullanıcıları tıpkı bir telsiz gibi birbirleri arasında sesli iletişim kurabiliyorlar. Bunun için birbiri ile konuşmak isteyen iki kullanıcının davet göndermesi yeterli, sonrasında tek tuş ile karşı tarafa ses gönderilebiliyor.

iOS 12.4 güncellemesinin yüklenebileceği Apple cihazları:

iPhone XS
– iPhone XS Max
– iPhone XR
– iPhone X

iPhone 8
– iPhone 8 Plus
– iPhone 7
– iPhone 7 Plus

iPhone 6s
iPhone 6s Plus
– iPhone 6
– iPhone 6 Plus

iPhone SE
– iPhone 5s
– 12.9 inç iPad Pro – 2. nesil
– 12.9 inç iPad Pro – 1. nesil

– 10.5 inç iPad Pro
– 9.7 inç iPad Pro
iPad Air 2
– iPad Air

– iPad 5th generation
iPad mini 4
– iPad mini 3
– iPad mini 2
– iPod touch – 6. nesil