Yaşlandırma programının ismi ne? FaceApp nasıl kullanılır, nasıl indirilir?

Kısa sürede sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşılan fotoğraflarla Face App yaşlandırma programı insanlar tarafından araştırılıyor. Programı indirmek isteyen birçok kişi Face App yaşlandırma programı nasıl indirilir sorusunun yanıtını merakla sorgulatılıyor. Peki, sosyal medyada dikkat çeken Face App yaşlandırma programı nasıl indirilir? Face App nasıl kullanılır? İşte cevabı...

Giriş Tarihi 16 Temmuz 2019, 19:35 Güncelleme 16 Temmuz 2019, 23:55
Yaşlandırma programının ismi ne? FaceApp nasıl kullanılır, nasıl indirilir?

İÇİNDEKİLER

Sosyal medyada çok konuşulan Face App yaşlandırma programı vatandaşlar tarafından internette çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Birçok kişi Face App programını indirerek uygulamayla kendi fotoğraflarının 30-40 yıl sonraki haline bakıyor. Peki, Face App yaşlandırma programı nasıl indirilir? Face App nasıl kullanılır? İşte merakla araştırılan o uygulamayla ilgili detaylar...

FACE APP NASIL KULLANILIR?

IOS ve Android tabanlı telefonların yanı sıra web üzerinden de kullanılabilen FaceApp uygulaması, kullanıcıların yeni gözdesi oldu. Kullanışlı arayüzü bulunan programda giriş yaptıktan sonra var olan bir fotoğrafınızı ekleyerek ya da hemen bir fotoğraf çekerek uygulamayı kullanabilirsiniz.

NELER YAPILABİLİR?

FaceApp uygulamasında ise sadece yaşlandırma tekniği yok, fotoğrafınızı eklediğinizde kadınsanız erkeğe, erkekseniz kadına çevirebiliyor.

Sadece bunlarla da sınırlı değil; saç renginizi, saç şeklinizi sakallı sakalsız halini merak edenler de bu uygulamaya başvuruyor.

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULUYOR

Instagram, Snapchat gibi sosyal medya uygulamalarında insanlar yüzlerine efekt yaparak fotoğrafını paylaşıyordu. Birçok efektle birlikte bu sosyal medya uygulamalarına yeni bir uyulama daha eklendi. Sosyal medyada herkes bu uygulama ile yaşlandırma efekti veren programı kullanarak fotoğrafını paylaşıyor.