WhatsApp'ın güvenlik açığı milyonları etkiledi!

WhatsApp son dakika güvenlik açığı nedir? WhatsApp'ın güvenlik açığı milyonları etkiledi. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta milyonlarca kullanıcıyı ilgilendiren bir güvenlik açığı tespit edildi. Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni bir güvenlik açığı ile gündemde.

Giriş Tarihi 17 Temmuz 2019, 11:59 Güncelleme 17 Temmuz 2019, 14:00
WhatsApp’ın güvenlik açığı milyonları etkiledi!

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni bir güvenlik açığı ile gündemde. Milyonlarca insanın her gün kullandığı dünyanın en büyük mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta şoke eden açık ortaya çıktı. WhatsApp güvenlik açığı ve tüm detayları haberimizde. Mevcut telefonunuz internet bağlantısı sayesinde ücretsiz olarak mesajlaşmak istiyorsanız WhatsApp uygulamasını kullanabilirsiniz.Uygulama sayesinde sadece ses kaydı değil, aynı zamanda fotoğraf,video,ses kaydı,konum bildiri yapabiliyorsunuz.

Yeni güvenlik açığı sonucunda zararlı yazılım yüklü Android telefonların medya dosyalarına ve mesajlaşmalarına ulaşılabildiği ortaya kondu.