Twitter çöktü mü? Ulaştırma Bakanlığı'ndan açıklama geldi!

Kullanıcılar saat 21.45'ten itibaren Twitter'a erişim sağlayamıyor. Twitter'a girmek isteyen pek çok kullanıcı akış yenileme problemiyle karşılaşıyor. Bu nedenle birçok kişi şimdi merakla "Twitter çöktü mü?" ve "Twitter'a neden girilmiyor?" sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 11 Temmuz 2019, 22:24 Güncelleme 12 Temmuz 2019, 00:15
Twitter çöktü mü? Ulaştırma Bakanlığı’ndan açıklama geldi!

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya devi Twitter'da saat 21.45'ten itibaren erişim problemleri yaşanmaya başladı. Twitter'a girişte problem yaşayan birçok kişi şimdi merakla Twitter çöktü mü sorusuna yanıt arıyor.

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

Twitter'a girmek isteyen pek çok kullanıcı akış yenileme problemiyle karşılaşmaya başlamıştı. Twitter kullanıcıları, ana sayfa akışının yenilenemediği ve tweet paylaşımı yapılamadığı bildiriminde bulundular. Kullanıcılar Twitter'daki erişim probleminin çözülmesiyle rahatça Twitter'a girmeye başladılar.

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter servislerinde dünya genelinde sorun yaşandığını belirterek "Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." ifadesini kullandı.

Sayan, Facebook hesabından, sosyal iletişim ağlarında yaşanan sorunlara ilişkin paylaşımda bulundu. Twitter servislerine erişimde dünya genelinde sorun yaşandığını bildiren Sayan, "Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." ifadesine yer verdi.

Aşağıdaki haritada, Twitter'a erişim sorunu yaşanan bölgeler net şekilde görülebiliyor.

DÜNYA GENELİNDE PROBLEM YAŞANDI

Twitter'a erişim ile ilgili sorunun dünya genelinde olduğu ve birçok ülkede benzer problemlerin yaşandığı bildirildi.

TWEETLER YÜKLENMİYOR

Twitter'a girildiğinde "Tweetler şu anda yüklenmiyor. Tekrar denemek için lütfen dokunun" şeklinde bir uyarı çıkmıştı.