WhatsApp'ta erişim problemi yaşanıyor! WhatsApp ne zaman düzelecek?

Yaklaşık bir süredir WhatsApp'ta çeşitli erişim sorunları yaşanıyor. WhatsApp'ta istediği işlemleri yapamayan vatandaşlar "WhatsApp ne zaman düzelecek?" sorusuna yanıt arıyor. İşte son detaylar...

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2019, 18:37 Güncelleme 03 Temmuz 2019, 18:39
WhatsApp’ta erişim problemi yaşanıyor! WhatsApp ne zaman düzelecek?

İÇİNDEKİLER

En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta şu saatlerde çeşitli erişim problemleri yaşanmaya başlandı. Milyonlarca insanın kullandığı WhatsApp uygulaması 3 Temmuz'da bağlantı problemiyle kullanıcılarını şaşırttı. Peki, WhatsApp ne zaman düzelecek?

WHATSAPP NE ZAMAN DÜZELECEK?

Erişim probleminin nedeni henüz belli olmadı. WhatsApp'ın henüz ne zaman düzeleceğine dair açıklama da yapılmadı.

RESMİ BİR AÇIKLAMA YAPILMADI

Üç platformun da sahibi olan Facebook henüz bu konuda açıklama yapmadı.

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan konuya ilişkin açıklama yaptı. Sayan "Instagram, Whatsapp ve Facebook servislerinde dünya genelinde kesintiler yaşanmaktadır. Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." dedi.

FOTOĞRAF GÖNDERİLMİYOR

Kullanıcılar, Facebook, Instagram ve WhatsApp'taki karşılaşılan geniş çaplı erişim şikayetlerini bir diğer sosyal ağ Twitter üzerinden yaptıkları paylaşımlarla dile getirirken, yaşanan sorun sosyal ağlar başta olmak üzere internet sitelerindeki erişim sıkıntılarını gerçek zamanlı olarak takip eden Downdetector.com'a da yansıdı.