WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'ta neden fotoğraf gönderilmiyor?

En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta şu saatlerde çeşitli erişim problemleri yaşanmaya başlandı. Milyonlarca insanın kullandığı WhatsApp uygulaması 3 Temmuz'da bağlantı problemiyle kullanıcılarını şaşırttı. WhatsApp'tan istediği işlemleri yapamayan kullanıcılar WhatsApp çöktü mü sorusuna yanıt arıyor. Peki, WhatsApp'ta mesajlar neden iletilmiyor? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2019, 18:30 Güncelleme 03 Temmuz 2019, 22:25
WhatsApp çöktü mü? WhatsApp’ta neden fotoğraf gönderilmiyor?

İÇİNDEKİLER

Bir süredir WhatsApp'ta erişim sorunları yaşanmaya başladı. WhatsApp'ta istediği işlemleri yapamayan vatandaşlar "WhatsApp çöktü mü?" sorusuna ilişkin detayları araştırıyor. WhatsApp'ta bugün akşam saatlerinden itibaren çeşitli erişim problemleri yaşanıyor.

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Bir süre önce dünya genelinde mesajların iletim sorunu yaşandığı WhatsApp'ta bugün aynı sorun tekrar meydana geldi.

FOTOĞRAF GÖNDERİLEMİYOR

Kullanıcılar, Facebook, Instagram ve WhatsApp'taki karşılaşılan geniş çaplı erişim şikayetlerini bir diğer sosyal ağ Twitter üzerinden yaptıkları paylaşımlarla dile getirirken, yaşanan sorun sosyal ağlar başta olmak üzere internet sitelerindeki erişim sıkıntılarını gerçek zamanlı olarak takip eden Downdetector.com'a da yansıdı.

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan konuya ilişkin açıklama yaptı. Sayan "Instagram, Whatsapp ve Facebook servislerinde dünya genelinde kesintiler yaşanmaktadır. Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." dedi.

WhatsApp'a saat 17.30 itibarıyla erişim sorunu yaşanıyor. Erişim sorununun neden kaynaklandığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Sorunun erişim yoğunluğundan olduğu tahmin ediliyor. Konu ile ilgili açıklama yapıldığında haberimizin içeriğine eklenecektir.