PUBG'ye önemli bir güncelleme geldi! Yeni özelliklerle dengeler değişecek

Milyonlarca kişi tarafından oynanan PUBG'ye PC sunucularında ve konsollarda yeni güncellemeler geldi. PUBG’nin haritası Erangel'a yeni özellikler geliyor. PUBG ile ilgili yeni gelişmeleri yakından takip eden yüz binlerce kişi hangi özelliklerin oyuna eklendiğini merak ediyor. İşte PUBG'ye gelen yeni özellikler ve güncellemeye dair detaylar...

Giriş Tarihi 30 Haziran 2019, 19:21 Güncelleme 30 Haziran 2019, 21:08
PUBG’ye önemli bir güncelleme geldi! Yeni özelliklerle dengeler değişecek

İÇİNDEKİLER

Dönemin en popüler oyunlarından olan PUBG'ye PC sunucularında ve konsollarda iki yeni güncelleme daha geldi. Oyunla ilgili gelişmeleri yakından takip eden birçok kişi gelecek yeni özellikler hakkında araştırma yapıyor. Peki, güncellemeyle PUBG'de neler değişecek? İşte güncellemeyle gelen özellikler...

BİR ÖNCEKİ GÜNCELLEMEDE NELER VARDI?

- Evo Alanına Takımlı Ölüm Maçı eklendi.
- Hile tespiti geliştirildi.
- MVP vitrini eklendi.
- Oyuncular artık karda iz bırakıyor.
- Godzilla teması eklendi.
- Yeni popülerlik hediyesi, sıralama ödülleri ve unvanları eklendi.

Diğer İyileştirmeler:
- Eğlence modu erişimleri (UTC): Pzt/Çar: Keskin Nişancı Eğitimi & Savaş; Sal/Per: Dar Alan & Hızlı Maç; Cum-Paz: Tüm modlar.
- Koruyucu ögeler artık %25 daha dayanıklı. Koruma etkileri değiştirilmedi.

Peki, yeni güncellemede yer alan özellikler neler? İşte cevabı...

PUBG'NİN YENİ GÜNCELLEMESİNDE NELER VAR?

Yeni Silah: Deagle

Deagle, PUBG'deki tabancalar arasında en yüksek hasarı verebilen, müthiş bir namlu hızına sahip bir silahtır ve tüm haritalarda belirecektir.

• Deagle, 62 birim hasar verebilir ve bu tabancaya, hem kırmızı hem de hologram nişangahlı dürbünler, çeşitli şarjörler ve omuz üstünden nişan alırken kolaylık sağlayabilecek lazer işaretçisi takılabilir.

• Ortalamanın üstündeki tabanca hasarı ve namlu hızı, kontrol edilmesi daha zor bir geri tepmeyi de beraberinde getiriyor.

• Deagle, 0.45 ACP cephane kullanan, 7 mermilik standart şarjöre sahip ve tekli atış yapan bir tabancadır. (Uzatılmış şarjör ile 10 mermiye kadar artırılabilir)

Yeni Araç: BRDM-2

• BRDM-2, tüm haritalarda İşaret Fişeği kullanılarak sadece bir özel Yardım Paketi ile çağırılabilir ve zırhlı UAZ'nin yerini alır.

• Su üzerinde ya da karada, bu araç savaşı ve Battlegrounds'ın kendisini yönlendirmenizi sağlayacak ve seçeneklerinizi arttıracak.

Karakteristikleri

• BRDM-2'nin toplam canı 2500'dür ve UAZ'ninkinin iki katıdır; devasa ve kaya gibi sağlam olan dört tekerleği, asla hasar almaz.

• Atışa maruz kaldığında, el bombalarının yanı sıra kırmızı alan hasarlarını da engelleyebilen güçlü ve kurşun geçirmez bir araçtır.

• BRDM-2, su altında seyredebilen amfibik bir araçtır ancak kullanıcılar araç içindeyken ateş edemez.

• Bu araca dört oyuncu binebilir ve son derece dayanıklıdır, su üzerinde en hızlı 22km/h karada ise 102km/h gidebilir.