WhatsApp'tan Android için büyük değişiklik! Artık daha rahat gönderebilecek

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp'ın Android sürümüne yeni bir özellik geleceği ortaya çıktı. Söz konusu yenilikle birlikte artık fotoğraf göndermek daha da kolaylaşacak. Güncellemeyle birlikte fotoğrafı doğru kişiye gönderdiğinizden emin olacaksınız. Şu anda bu özellik test aşamasında.

Giriş Tarihi 26 Haziran 2019, 23:54 Güncelleme 26 Haziran 2019, 23:55
WhatsApp’tan Android için büyük değişiklik! Artık daha rahat gönderebilecek

İÇİNDEKİLER

WhatsApp'ta her güncellemede kullanıcıları memnun edecek özellikler geliyor. Yine kullanıcıları sevindirecek bir haber geldi. WhatsApp Android kullanıcılarının mesajlaşma uygulamasını kolaylaştırıcak yepyeni bir özelliği kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Gelen yenilikle birlikte artık fotoğraf göndermek daha kolaylaşacak ve artık yollayacağınız fotoğrafı doğru kişiye gönderdiğinizden emin olacaksınız.

DAHA DETAYLI OLACAK

WhatsApp'ta bir kişiye fotoğraf veya görsel göndermek istiyorsanız, profil resimlerinin küçük hali görünüyor. Yeni değişiklikle alıcı kısmı daha fazla detaylı olacak. Tam adı da görünecek. Böylece doğru kişiye fotoğraf göndereceğinizden emin olacaksınız.

TEST EDİLİYOR

Android betada test edilen bu özelliğin ne zaman çıkacağı belli değil. Bazı zamanlar WhatsApp'ın test edilen özellikleri geçici olarak kaldırılabiliyor, erteleniyor veya tam tersi kısa süre içinde de tam sürüme eklenebiliyor. iPhone kullanıcıları bir süredir WhatsApp'ta bu tanımlama yöntemine sahip.

KARANLIK MOD YAKINDA GELİYOR

WhatsApp, Android Beta uygulamasına karanlık mod özelliğini getirince kullanıcılarını heyecanlandırdı. Yavaş yavaş tüm sosyal platformlarda gördüğümüz bu özellik yakında WhatsApp içinde yayınlanacak.