PUBG'ye yeni özellikler gelecek! Artık daha rahat iletişim kurulacak

Dünya genelde milyonlarca kişi tarafından oynanan PUBG'ye yeni bir güncelleme daha geleceği konuşulmaya başlandı. Gelen güncellemeyle birlikte oyuncular artık daha rahat iletişim kurabilecek. PUBG oyuncuları şimdi gelecek bu güncellemede hangi özelliklerin bulunduğunu merak ediyor. İşte güncellemede yer alacağı konuşulan özellikler...

Giriş Tarihi 24 Haziran 2019, 22:10 Güncelleme 24 Haziran 2019, 22:10
PUBG’ye yeni özellikler gelecek! Artık daha rahat iletişim kurulacak

İÇİNDEKİLER

PUBG'ye gelecek yeni özellikler ve güncellemeler PUBG meraklıları tarafından yakından takip ediliyor. PUBG'ye gelecek yeni özellikle kullanıcılar artık arkadaşlarıyla rahatlıkla irtibat kurabilecek. Peki, PUBG'ye gelmesi beklenen yeni özellikler neler? İşte o özellik...

RADYO MESAJLARI AKTİF OLACAK

PUBG'ye gelen yeni güncellemenin ardından artık radyo mesajları aktif olacak. Dönemin efsane oyunları arasında yer alan Counter Strike'da alışkın olduğumuz radyo mesajları PUBG'de de yer alacak.

RAHATÇA İLETİŞİM KURULABİLECEK

Bu sayede PUBG oyuncuları yazı ve mikrofona ihtiyaç olmadan rahat bir şekilde takım arkadaşlarıyla haberleşecek.

Gelecek güncellemeyle birlikte takım arkadaşlarınızdan cephane isteyebilecek ve onlara düşmanın geldiğini radyo mesajları sayesinde iletebileceksiniz.

HENÜZ TEST AŞAMASINDA

PUBG meraklılarının heyecanla beklediği güncelleme henüz test aşamasında. Güncellemenin yakında diğer özelliklerin eklenmesiyle birlikte aktif edileceği tahmin ediliyor.