Android Q güncellemesi alacak Huawei telefonları hangileri? İşte merakla beklenen o liste...

Huawei ve ABD arasında yaşanan kriz devam ederken Huawei yeni işletim sistemiyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Huawei bir yandan çalışmalarına devam ederken hangi Huawei telefonlarının Android Q güncellemesi alacağı belli oldu. Şimdi Huawei kullanıcıları merakla Android Q güncellemesi alacak Huawei telefonları hangileri? İşte o telefon listesi...

Giriş Tarihi 24 Haziran 2019, 23:50 Güncelleme 24 Haziran 2019, 23:50
Android Q güncellemesi alacak Huawei telefonları hangileri? İşte merakla beklenen o liste...

İÇİNDEKİLER

Huawei'nin ABD ile yaşadığı gerilimin ardından birçok Huawei kullanıcısı gelişmeleri yakından takip ediyor. Yaşanan krizin ardından Çinli teknoloji şirketi Huawei ise yeni bir işletim sistemi için harekete geçmişti. ABD'nin Huawei'ye yönelik yasaklamaları 19 Ağustos tarihinde başlayacak. Android Q güncellemesi öncesinde hangi Huawei cihazların Android Q güncellemesi alacağı belli oldu.

ANDROİD Q GÜNCELLEMESİ ALACAK HUAWEİ TELEFONLARI HANGİLERİ?

İşte Android Q güncellemesini alacak Huawei telefonları...

-Huawei P30 Pro
-Huawei P30
-Huawei P30 Lite
-Huawei Mate 20 Pro
-Huawei Mate 20
-Huawei Mate 20X 5G

-Huawei P Smart 2019
-Huawei P Smart + 2019
-Huawei P Smart Z
-Huawei P20 Pro
-Huawei P20

RUSYA İLE AURORA İÇİN GÖRÜŞECEK

Rusya Dijital Kalkınma, Haberleşme ve Kitle İletişim Bakan Yardımcısı Mihail Mamonov, Rusya tarafından geliştirilen Aurora işletim sisteminin Çinli Huawei firması tarafından kullanılmasına ilişkin görüşmeler yapılacağını açıkladı.

Huawei yetkilileri ile çeşitli görüşmeler yaptıklarını belirten Mamonov, "Görüşmeler, Aurora mobil işletim sisteminin kullanımına yönelikti. Bu görüşmelerin başlatılması konusunda mutabık kaldık." dedi.