PUBG'ye yeni rakip geliyor! Sosyal medyada çok konuşuldu

Dünya genelinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alan PUBG'ye yeni bir rakip geldi. Bir YouTuber tarafından geliştirilen Super Mario'nun Battle Royale tarzındaki versiyonu sosyal medyada çok konuşuluyor. Peki, Super Mario Battle Royale oyununda ne gibi özellikler yer alıyor? İşte oyuna dair detaylar...

Giriş Tarihi 19 Haziran 2019, 19:39 Güncelleme 21 Haziran 2019, 14:26
PUBG’ye yeni rakip geliyor! Sosyal medyada çok konuşuldu

İÇİNDEKİLER

Dünyada ve Türkiye'de en çok oynanan oyunlar arasında yer alan PUBG ve Fortnite'a yeni bir rakip daha geldi. Super Mario'nun Battle Royale tarzında geliştirilen versiyonu sosyal medyada pek çok yorum aldı. Şimdi oyun meraklıları Super Mario'nun Battle Royale tarzındaki versiyonunu merak ediyor.

KISA SÜREDE DİKKAT ÇEKTİ

PUBG dünyanın her yerinde çok oynanan oyunların başında yer alıyor. Milyonlarca oyun meraklısı PUBG'yi oynarken oyuna gelen yeni özellikleri de yakından takip ediyor. Bir YouTuber tarafından geliştirilen Super Mario Battle Royale şimdilerde dikkat çeken oyunlardan birisi oldu.

Bu oyunda herkes Mario karakteriyle hayatta kalmak için çaba sarf ediyor.

ÖZELLİKLERİ NELER?

Mario Royale isimli oyun Super Mario Bros'un NES versiyonlarındaki grafikleri kullanıyor. Diğer oyunlarında olduğu gibi Mario Battle oyununda da 99 rakibiniz bulunuyor. Oyundaki temel amaç etabı ilk başta bitirmek.