Instagram çöktü mü? 18 Haziran'da Instagram'da akış neden yenilenmiyor?

Popüler fotoğraf ve video platformu Instagram'da bugün akşam saatlerinde kullanıcılar çeşitli erişim problemleri yaşamaya başladı. Dünya genelinde milyonlarca insan tarafından kullanılan Instagram uygulamasında akış yenilenemiyor. Şimdi birçok kişi internette "Instagram çöktü mü?" sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 18 Haziran 2019, 18:44 Güncelleme 18 Haziran 2019, 21:53
Instagram çöktü mü? 18 Haziran’da Instagram’da akış neden yenilenmiyor?

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya platformu Instagram'da çeşitli erişim problemleri yaşanıyor. Kullanıcıların önemli bir kısmı uygulamada "Akış yenilenemiyor" problemiyle karşı karşıya kalıyor. Instagram'da erişim sorunu yaşayan vatandaşlar "Instagram çöktü mü?" sorusuna ilişkin detayları araştırıyor.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Bazı kullanıcılar Instagram'da çeşitli erişim sorunları yaşamaya başladı. Ancak saat 19.05 itibariyle kullanıcıların önemli bir kısmı Instagram'a problemsiz girebiliyor.

ERİŞİM PROBLEMİ YAŞANIYOR

Instagram'a erişim sorunu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Avrupa genelinde kullanıcıların platforma ulaşamadığı bildiriliyor.

INSTAGRAM HAKKINDA

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Ekim 2010'da kurulduğunda, kullanıcılarına çektikleri bir fotoğraf üzerinde dijital filtre kullanma ve bu fotoğrafı Instagram'ın da dahil olduğu, sosyal medya servisleri ile paylaşma imkanı tanımıştır.