Google'dan kullanıcılara müjde! Merakla beklenen o özellik geliyor

Google, Android cihazlarda bulunan Google Aramalar uygulamasına Karanlık Mod'u ekleyeceğini açıkladı. Karanlık Mod kullanıcılar tarafından hem göz sağlıkları açısından hem de batarya ömrü açısından büyük ilgi görüyor. Peki, Google Aramalar bölümüne başka ne gibi yenilikler gelecek? İşte o özellikler...

Giriş Tarihi 15 Haziran 2019, 00:04 Güncelleme 15 Haziran 2019, 00:04
Google’dan kullanıcılara müjde! Merakla beklenen o özellik geliyor

İÇİNDEKİLER

Teknoloji devi Google, Google Aramalar kısmına getireceği özellikle kullanıcılarını rahatlatacak. Kullanıcıların Karanlık Mod'a olan ilgisinin artmasıyla birlikte teknoloji devlerinin popüler özellik üzerinde çalışmaları arttırdığı herkes tarafından biliniyor.

Kullanıcılar, hem göz sağlıkları açısından hem de batarya ömrü açısından Karanlık Mod'a ilgi duyuyor.

Google geçtiğimiz mart ayında Chrome internet tarayıcısı için karanlık modu Windows, Mac ve Linux sistemlerinde yayınlamıştı. Android platformu için de çalışmalara başlayan Google, Google Aramalar'a Karanlık Mod'u getirecek.

NASIL ETKİNLEŞTİRİLEBİLECEK?

Mod, cihazınızda kullanıma hazır hale geldikten hemen sonra Ayarlar kısmından Genel seçeneğinde özellik etkinleştirilebilecek. Özelliği etkinleştirdiğinizde karşınıza gri bir zemin üzerinde Google'ın renkli logusu çıkacak.

GOOGLE HAKKINDA

Google, İnternet araması, çevrim içi bilgi dağıtımı, reklam teknolojileri ve arama motorları için yatırımlar yapan çok uluslu Amerikan anonim şirketidir. İnternet tabanlı hizmet ve ürünler geliştirir, ek olarak bunlara ev sahipliği yapar.