Instagram neden açılmıyor? Instagram hatası ne zaman düzelecek?

Bir saattir Instagram'da kullanıcılar çeşitli erişim problemleri yaşamaya başladı. Milyonlarca kullanıcısı bulunan Instagram uygulamasında akış yenilenemiyor. Şimdi birçok kişi internette "Instagram neden açılmıyor?" sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 14 Haziran 2019, 01:32 Güncelleme 14 Haziran 2019, 02:21
Instagram neden açılmıyor? Instagram hatası ne zaman düzelecek?

İÇİNDEKİLER

Instagram'da kullanıcıları uygulamada "Akış yenilenemedi" problemiyle karşı karşıya kaldı. Instagram'da erişim sorunu yaşayan vatandaşlar "Instagram neden açılmıyor?" ve "Instagram ne zaman düzelecek?" sorularına yanıt arıyor.

INSTAGRAM NE ZAMAN DÜZELECEK?

Instagram'ın problemine ilişkin henüz yetkililerden bir açıklama yapılmadı. Ancak saat 02.00'den itibaren Instagram kullanıcılarının önemli bir kısmında sorun düzelmeye başladı.

INSTAGRAM NEDEN AÇILMIYOR?

Bazı kullanıcılar Instagram'da çeşitli erişim sorunları yaşamaya başladı. Problem dünyanın birçok bölgesinde yaşanıyor. Şimdi Instagram yetkililerinden konuya ilişkin açıklama bekleniyor.

INSTAGRAM HAKKINDA

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Ekim 2010'da kurulduğunda, kullanıcılarına çektikleri bir fotoğraf üzerinde dijital filtre kullanma ve bu fotoğrafı Instagram'ın da dahil olduğu, sosyal medya servisleri ile paylaşma imkanı tanımıştır.