WhatsApp'ın yeni özelliği karanlık mod nasıl kullanılır?

WhatsApp dünyanın en fazla kullanılan mesajlaşma uygulamasıdır. Whatsapp'a her gün yeni özellikler gelmekte. Yine WhatsApp tarafından kullanıcılarını sevindirecek bir haber geldi. Uzun zamandır merakla beklenen karanlık mod özelliği Beta kullanıcılarına sunuldu. Pek çok uygulama altında görmeye başladığımız karanlık mod oldukça ilgi çekiyor. Peki WhatsApp'ın yeni bomba özelliği nedir? WhatsApp'ın yeni özelliği karanlık mod nasıl kullanılır? İşte ilk görüntü. Whatsapp'ı mevcut telefonunuz internet bağlantısı sayesinde ücretsiz olarak mesajlaşmak istiyorsanız WhatsApp uygulamasını kullanabilirsiniz.

Giriş Tarihi 24 Mayıs 2019, 15:34 Güncelleme 24 Mayıs 2019, 15:34
WhatsApp’ın yeni özelliği karanlık mod nasıl kullanılır?

İÇİNDEKİLER

WhatsApp yine bomba bir özellik ile adından söz ettirdi. Uzun zamandır merakla beklenen karanlık mod özelliği Beta kullanıcılarına sunuldu. Ancak yalnızca WhatsApp beta uygulaması için yayınlanmış ve karanlık moda sadece ayarlar menüsünden erişilebiliyordu. Yapılan bu düzenlemenin ardından WhatsApp Android Beta 2.19.139 sürümü artık çağrılar, durumlar ve sohbetler kısmında da karanlık mod özelliğine yer veriyor. Bu arada WhatsApp kripto para dünyasını yakından ilgilendiren bir olay ile gündemde. Kripto para piyasalarında faaliyet gösteren Zulu Republic adında bir blok zinciri platformu, WhatsApp üzerinden Bitcoin, Ethereum ve Litecoin işlemleri için kanal açtığını duyurdu

Ancak yalnızca WhatsApp beta uygulaması için yayınlanmış ve karanlık moda sadece ayarlar menüsünden erişilebiliyordu. Yapılan bu düzenlemenin ardından WhatsApp Android Beta 2.19.139 sürümü artık çağrılar, durumlar ve sohbetler kısmında da karanlık mod özelliğine yer veriyor. Bu gelişmeler söz konusu özelliğin yakında tüm kullanıcılar için sunulacağının habercisi olabilir. WhatsApp'a gelmesi beklenen gece modu özelliği, geceleri gözleri yormaması ve cihazın pil ömrünü uzatmasından dolayı sıkça tercih ediliyor.

WhatsApp, Android Beta uygulamasına karanlık mod özelliğini getirince kullanıcılarını heyecanlandırdı. Yavaş yavaş tüm sosyal platformlarda gördüğümüz bu özellik yakında WhatsApp içinde yayınlanacak.

WHATSAPP'TAN KULLANICILARI KIZDIRACAK HABER!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp tarafından milyonlarca kullanıcısının bir hayli kızdıracak bir adım atıldı. Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp pek çok kullanıcısının hiç hoşuna gitmeyecek bir açıklama ile gündemde.

Bugüne kadar reklamsız bir platform olan ve 1.5 milyar aktif kullanıcı ile sektörün en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ta reklam dönemi için resmi açıklama yapıldı.

Facebook'tan yıllık Facebook Pazarlama Zirvesi (FMS) çerçevesinde yapılan açıklamaya göre, 2020 yılında WhatsApp durumlara reklamlar geliyor.

Söz konusu açıklamanın ardından kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konularından birisi olan Platforma pek çok kullanıcı bu kararı sonrası tepki gösterdi.

WHATSAPP'TA BITCOIN DÖNEMİ

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp kripto para dünyasını yakından ilgilendiren bir olay ile gündemde.
Kripto para piyasalarında faaliyet gösteren Zulu Republic adında bir blok zinciri platformu, WhatsApp üzerinden Bitcoin, Ethereum ve Litecoin işlemleri için kanal açtığını duyurdu. Söz konusu karar sonrası, WhatsApp üzerinden ilk defa Bitcoin gönderme ve alma işlemleri yapılabilecek.

WHATSAPP O TELEFONLARA GERİ DÖNÜYOR

Dünyanın en fazla kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. WhatsApp bir süre önce desteği kestiği platforma geri dönmek için ilk adımı attı. Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp milyonlarca kullanıcıyı yakından ilgilendiren bir karar verdi. Peki WhatsApp hangi telefonlara geri dönüyor? İşte WhatsApp'tan milyonları etkileyen sürpriz adım. Mevcut telefonunuz internet bağlantısı sayesinde ücretsiz olarak mesajlaşmak istiyorsanız WhatsApp uygulamasını kullanabilirsiniz.Uygulama sayesinde sadece ses kaydı değil, aynı zamanda fotoğraf,video,ses kaydı,konum bildiri yapabiliyorsunuz. Söz konusu proje sonuçlandığında WhatsApp'ın Windows 10 Mobile telefonlara geri dönüşü mümkün olabilir.