PUBG'de yeni dönem: Merakla beklenen özellik bugün Türkiye'de aktif oldu!

Dönemin en popüler oyunlarından olan PUBG’nin ücretsiz sürümü PUBG Lite, Türkiye’de resmen kullanıma açıldı. Peki PUBG Lite nasıl indirilir ve sistem özellikleri nedir? İşte milyonlarca oyun severin merakle beklediği PUBG Lite’ın özellikleri ve sistem gereksinimleri…

Giriş Tarihi 23 Mayıs 2019, 19:01 Güncelleme 23 Mayıs 2019, 19:40
PUBG’de yeni dönem: Merakla beklenen özellik bugün Türkiye’de aktif oldu!

İÇİNDEKİLER

Dönemin en popüler oyunlarından olan Player Unknown's Battle Grounds'un (PUBG) ücretsiz sürümü PUBG Lite resmi olarak Türkiye'de oynanabilir hale geldi. 9 Mayıs'ta PUBG Lite'ın Türkiye ön kayıt sürecini başlatan PUBG Corp, oyunu 21-22 Mayıs tarihlerinde ön indirmeye açmıştı.

Yüzbinlerce oyun sever tarafından kayıt yaptırılan PUBG Lite'ın Türkiye'ye girişiyle ilgili olarak PUBG'den yapılan açıklamaya göre 22 Mayıs'a kadar ön kayıt yaptırarak, oyun içi yeni sürpriz eşyalar kazanan oyun severler, e-postalarına gelen ürün kuponlarını bugünden itibaren oyuna giriş yaparak kullanabilecekler.

ÜCRETSİZ OLARAK OYNANABİLECEK
Türkiye'de milyonlar tarafından oynanan Battle Royale türündeki oyunda, bir adaya paraşütle inen 100 oyuncu, buldukları eşya, silah ve mühimmatı kullanarak hayatta kalmaya çalışıyor. Son hayatta kalanın kazandığı PUBG Lite, tüm masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda ücretsiz olarak oynanabilecek.

3 FARKLI HARİTA VE ANTRENMAN MODU
PUBG Lite'ta oyuncular tarafından seçilebilecek 3 farklı harita (Erangel, Miramar ve Sanhok) ve bir de 'Antrenman Modu' bulunuyor. Her bir haritanın farklı özelliklere sahip olması, oyuncuların farklı bir oyun stili ve taktikle oynamasını gerektiriyor. Antrenman Modu ise oyunseverlerin oyundaki çeşitli öğelere alışmasına olanak sağlıyor. Oyunseverler, stiline ve tercihinize göre, oyunda "Üçüncü Şahıs Perspektifi" veya "Birinci Şahıs Perspektifi"nden oluşan 2 farklı perspektiften birini seçebiliyor.

TEK BAŞINIZA YA DA BİR TAKIMIN PARÇASI OLARAK OYNAYABİLİYORSUNUN
PUGB Lite Oyununu, tek başınıza ya da bir takımın parçası olarak oynayabiliyorsunuz. 'Squad' oynamak istiyorsanız, takım arkadaşlarınızdan zorlu anlarda yardım talep edip, daha taktiksel bir şekilde rakip ile karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Oyunda yer alan modlar şunlar:

Solo: Tek başınıza oynayın, 99 solo oynayan rakibe karşı.

Squad: 4 kişiden oluşan bir grupla oynayın, 3 arkadaş ile ya da rastgele oyuncular ile 24 diğer Squad rakibe karşı.

Solo Squad: Tek başınıza oynayın, diğer solo ya da squad oyunculara karşı.

PUBG LİTE OYUNU İÇİN MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Her modern PC ve dizüstü bilgisayarda oynanabilen PUBG Lite oyunu için minimum ve tavsiye edilen gereksinimler ise şöyle:

PUBG Lite Sistem Gereksinimleri (Minimum)

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8, Windows 10
İşlemci: Intel Core i3 2.4 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000
Depolama: 4 GB

PUBG Lite Sistem Gereksinimleri (Önerilen)

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8, Windows 10
İşlemci: Intel Core i5 2.8 GHz
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870
Depolama: 4 GB