Tarih belli oldu! PUBG Lite Türkiye'ye ne zaman gelecek? Sistem gereksinimleri neler?

Son zamanlarda popülaritesi artan PUBG oyununun Lite sürümü için bekleyiş sürüyor. PUBG oyunu Lite sürümü ile birlikte artık performansı düşük bilgisayarlarda da oynanabilecek. Türkiye'de ne zaman çıkacağı merak edilen PUBG Lite'ın çıkış tarihi belli oldu. Peki, PUBG Lite Türkiye'ye ne zaman gelecek? PUBG Lite sistem gereksinimleri neler?

Giriş Tarihi 21 Mayıs 2019, 15:21 Güncelleme 21 Mayıs 2019, 15:21
Tarih belli oldu! PUBG Lite Türkiye’ye ne zaman gelecek? Sistem gereksinimleri neler?

İÇİNDEKİLER

PUBG Lite bilgisayar oyunu Türkiye'de merakla bekleniyor. Düşük performanslı bilgisayarlar için ayarlanan PUBG Lite oyununun çıkış tarihi araştırılıyordu. Oyunseverlerin yakından takip ettiği PUBG Lite'ın çıkış tarihi belli oldu. Peki, PUBG Lite Türkiye'ye ne zaman gelecek? PUBG Lite ne zaman çıkacak? PUBG Lite sistem gereksinimleri neler? İşte merak edilen tüm her şey...

PUBG Lite'ın Türkiye çıkış tarihi belli oldu. Oyunseverler merakla çıkış tarihini bekliyor. Yazımızda PUBG Lite ile ilgili merak ettiğiniz sorulara yanıt bulabilirsiniz.

PUBG LITE TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELECEK?

PUBG Lite sürümü 23 Mayıs tarihinde kullanıcılarla buluşuyor. Bu sürümü kullanabilmeniz için ön kayıt oluşturmanız lazım. PUBG Lite'ın resmi intternet sitesi üzerinden ön kayıt için başvuru yapabilirsiniz. Unutmayın ön kayıtlar 22 Mayıs'ta sona eriyor.

PUBG Lite Beta, test dönemi ile Türkiye ve Brezilya'da başlıyor.

PUBG LITE NASIL İNDİRİLİR?

Bu sürüm, PUBG Lite'ın resmi internet adresi üzerinden indirilmektedir. İlgili adresi açtıktan sonra "İndir" kategorisi üzerinden bir sekmeye yönlendirileceksiniz. Burada sisem gereksinimleri yer alacak. Bilgisayarınız bu sistem gereksinimlerini karşılıyorsa altta yer alan "indir" butonuna tıklayın. Oyunu setup'ı karşınıza çıkacak. Oyunu buradan kolaylıkla indirebilirsiniz.

İşte sistem gereksinimleri...

PUBG LITE SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minimum Sistem Gereksinimleri
OSWindows 7,8,10, 64bit
CPUCore i3 2.4GHz
RAM4GB
GPUIntel HD Graphics 4000
HDD4GB

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri
OSWindows 7,8,10, 64bit
CPUCore i5 2.8GHz
RAM8GB
GPUNVIDIA Geforce GTX 660 or
AMD Radeon HD 7870
HDD4GB