PUBG mobile 7. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezonda birbirinden farklı özellikler!

Dünyada ve Türkiye'de en çok oynanan oyunlar arasında yer alan PUBG'nin 7. sezonu birçok kişi tarafından merak ediliyor. "PUBG mobile 7. sezon ne zaman başlayacak?" sorusu bu nedenle merak edilen sorular arasında yer alıyor.

Giriş Tarihi 17 Mayıs 2019, 01:28 Güncelleme 17 Mayıs 2019, 01:29
PUBG mobile 7. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezonda birbirinden farklı özellikler!

İÇİNDEKİLER

Dünya genelinde milyonlarca kişinin oynadığı PUBG Mobile 7. sezonu için geri sayım başladı. PUBG Corporation tarafından yapılan açıklamada, yeni sezonla birlikte birçok özelliğin geleceği belirtildi. Şimdi oyuncular merakla PUBG 7. sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. İşte PUBG 7. sezona ilişkin son detaylar...

PUBG MOBİLE 7. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

PUBG Corporation tarafından 200 MB civarında yeni bir güncelleme sunuldu. Yeni sezonla birlikte oyuna birçok özellik geliyor.

YENİ ÖZELLİKLER DİKKAT ÇEKECEK

"Yoldaş Sistemi" yeni sezonun dikkat çekecek özellikleri arasında yer alıyor. Oyunda sizin yanınızda yer alacak bir yoldaş olacak ve bu rakipleriniz tarafından görülmeyecek.

İŞTE PUBG GÜNCELLEMESİNE DAİR DETAYLAR...

YENİ SİLAH - SKORPİON

Maksimum mermi kapasitesi: 40
Standart mermi kapasitesi: 20

YENİ KOSTÜMLER

M4
AKM
UZI
Kar98k

Çanta - Seviye 1
Kask - Seviye 1
Kask - Seviye 3

PUBG HAKKINDA

PlayerUnknown's Battlegrounds, Bluehole tarafından yayımlanan ve geliştirilmekte olan çok oyunculu bir video oyunudur. Oyunda 100'e yakın oyuncu rotası belirlenmiş bir uçağın içinde oyuna başlarlar. İstedikleri zaman uçaktan atlarlar ve paraşütleriyle adanın herhangi bir konumuna inerler.